育兒好物

跳至

大宅

bb car seat

請問各位有沒有好的bb carseat介紹?? 今日去bb dream combi 有8折, 唔知好唔好用呢??同埋邊個型號比較好.... 另外我朋友亦話chicco o既car seat都唔錯, 邊個牌子會好d呢?? thanks

複式洋房

Re: bb car seat

我在上個星期日,在0/3專門店買左個carseat牌子叫MAXI-COSI荷蘭牌子和荷蘭做,做售貨員比左個report我睇這個牌子係no.1安全.而chicco係no.4安全.我都有去chicco睇過和我仔仔(兩個月大)都試過個carseat覺得好似唔係幾好坐價錢又貴D好似$1586.我買個張都係$1299(不過這個價錢係promote價,唔知種有無promote做原價$1499),又有個頭圍護住BB個頭.chicco就無要令外買要$100種要無貨

大宅

We bought a Aprica Car Seat for my baby and she loves it very much. It is made in Japan and you can get it from WingOn.

大宅

how about the chicco one?? does any mom try this brand b4?? any comment??

大宅

MAXI-COSI - agreed

丘太太 寫道:
我在上個星期日,在0/3專門店買左個carseat牌子叫MAXI-COSI荷蘭牌子和荷蘭做,做售貨員比左個report我睇這個牌子係no.1安全.而chicco係no.4安全.我都有去chicco睇過和我仔仔(兩個月大)都試過個carseat覺得好似唔係幾好坐價錢又貴D好似$1586.我買個張都係$1299(不過這個價錢係promote價,唔知種有無promote做原價$1499),又有個頭圍護住BB個頭.chicco就無要令外買要$100種要無貨

跳至
熱門主題