嬰兒醫護

跳至

大宅

我個仔仔歲半都唔識叫媽媽,好擔心呀?

次次要佢叫媽媽,都叫左爸爸, 本身佢6,7個月都識叫爸爸先....但而加歲半啦,婆婆,車車,哥哥,姐姐,BB話都有, 就係唔叫媽媽...我自己親手照顧佢..我好傷心,又擔心佢發展有無問題.....?

民房

Re: 我個仔仔歲半都唔識叫媽媽,好擔心呀?

BABY肚餓之前教講媽媽.

大宅

My son is more worse than yours.......... He didn't speak anything up to this moment.

大宅

Daphane: 不用擔心,我個仔都係剛剛2歲先叫聲我做媽,重係單音!始終一日佢都會比d surprise你~~
:-P

My blog

民房

Don't guess! If you have doubt, consult your doctor a.s.a.p. to arrange an assessment!

大宅

我b剛1歲半, 都無叫過媽或爸, 都係bb話, 教極都唔講, 但每次見到麥當勞的M 字, 就會叫"達達", 唔知點解. 我都係等緊她比surprise我呀.. :mrgreen:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

2019新春慶豚圓

嘩, 歲半識講咁多個字已經好好, 唔好咁貪心啦, 遲 d 叫媽媽有咩所謂, 最重要佢肚餓識搵你. 我有朋友個仔兩歲先叫爸1媽媽呀 !!!

跳至
熱門主題