產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解我仲未生得既.....

我就黎生得喇~~點解依家仲未有任何動靜既!!!!!

會唔會有問題嫁.....好擔心呀!!!! :-( :-(

複式洋房

Re: 點解我仲未生得既.....

黑魔鯉,

Don't worry!!! The doctor said usually within 42 weeks is ok!

My due date is 16/7 (yesterday) but now there is no signs to deliver. I just wait for bb!!! PWH gives me a letter to go to hospital on 25/7 催生! I believe bb will choose the best timimg to deliver!

I just feel a bit nervous! Take it easy! :lol: :lol: :lol:

伯爵府

黑魔鯉:
don't worry~~
我bb都係預產期當日準時出世,唔好咁緊張,放鬆d等待bb嘅來臨啦
祝生個肥肥白白健康bb~~

大宅

thx~~

但真係好心急呀!!!!!第一胎係緊張好多嫁ma.......
希望bb係預產期前出世啦.....

別墅

吾使騰,no problem!!

侯爵府

2021勳章

精靈爸爸 寫道:
吾使騰,no problem!!
+ oil ar

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

黑魔鯉:

唔好擔心啦~ 可能BB覺得喺你個肚好舒服呢~

大宅

我預產期係7月24日,上一胎都係due date之後嗰日朝早出世,所以唔駛緊張,大家努力呀!

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

don't worry
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

don't worry, even if you are worry, it doesn't help at all. Just relax and enjoy the days when baby is still inside you. You will miss these days ga!!

公爵府

上個幾個月, 我都同你一樣, 成日諗

加油啦, 唔好緊張, 休息多 d 準備生個肥肥白白 bb 啦,
我 bb o係 39 wk 3 day 出世架
[/url]

大宅

黑魔鯉:

我應該同你差唔多預產期, 你都好似係廣華? 如果今個星期無動靜, 我下個星期仲要睇多次醫生先再約期催生, 我都好想BB可以係今個星期出世, 不過機會微D, 所以唯有順其自然啦, 唔好諗咁多囉!

民房

唔怕啦!!我都係過咗預產期都未生得, 本應係19/7, 但到而家都未得, 仲係第二喎!!所以都係等啦, 最緊要係bb健康

複式洋房

我第二胎又係到預產期(21-9-2004) 都未生得 , 個胎又勁大, 好驚要開刀, 好彩我 媽咪煲 D 滑胎嘢比我食, 食足 2 日, 咁 9 月 23 日朝早生得啦, 易生到不得了, 個姑娘仲話 " 叫你柯, 你就即刻柯, 咁鬼合作", 我個 B 仔出安 9 磅 2 架 ! 大碼 B 嚟架

侯爵府

牛年勳章 2021勳章

黑魔鯉,

妳BB係咪出左世喇!!唔見妳POST , 真合作, 亞媽一搵你, 你就出現, 祝一切順利

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係囉, 唔見你 msn online, 係咪生左啦? 記住返來同大家報喜呀!
該用戶已被刪除

別墅

貴花田媽咪 寫道:
我第二胎又係到預產期(21-9-2004) 都未生得 , 個胎又勁大, 好驚要開刀, 好彩我 媽咪煲 D 滑胎嘢比我食, 食足 2 日, 咁 9 月 23 日朝早生得啦, 易生到不得了, 個姑娘仲話 " 叫你柯, 你就即刻柯, 咁鬼合作", 我個 B 仔出安 9 磅 2 架 ! 大碼 B 嚟架

請問你媽咪煲咗 D 乜嘢比你食

首頁

尾頁

跳至