潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

開新舖 (長沙灣西岸國際)

今日睇過舖 (全新裝修),租金大約四千幾~~
有冇人知人流多唔多??見到租金咁平,想租番間,但又未諗到買咩好,大家有冇建議??
謝!

子爵府

Re: 開新舖 (長沙灣西岸國際)

我覺得如租金$4000幾及新裝可一試, but人流方面如果向街會好少少, 如果你想賣時裝, 你就要諗下, 因為我見向街幾間店舖都係賣時裝, 仲有, 附近有好多店舖都係賣日本時裝同埋做開熟客生意, 因為我都有時特登出去買衫~~ :-P

洋房

如果唔買時裝,仲有d咩可以買呢??
因為覺得租金吸引,所以想一試....

大宅

賣d名牌手袋同名牌衣服呀 hehe~我一定得一個去幫襯你ka

洋房

The rent so cheap?For how many ft?Where is the exact location,I also want to know!Thanks! :lol:

洋房

Around 250ft .....
290-296 yuen chau street, cheung sha wan
我見平平地咪想試下law, 你有咩意見?
你可以去睇下喎...

洋房

唔係地舖(一樓商場),全包(冷氣,差餉,管理費),要八月十五日前簽先係$19/ft, 之後要$21/ft

子爵府

唔係地面就真係做自已朋友咋喎,如果價錢差唔遠最多選地鋪,要開新客易d嗎

大宅

一樓真係差啲,幾平都係假嘅,分分鐘連租金都做唔返
珍惜眼前人[/url]

洋房

三,四樓係酒樓
樓上有褔利署同教會
地下有機舖
客路應該幾多元化~~

大宅

sa0,

我有個朋友話想去睇下喎~~
近mtr嗎??

大宅

係唔係龍堡酒樓旁個間 ? 我住左4年長沙灣區, 都唔知個商場個名, 所以唔知係唔係你講個度, 如果係, 我有行過 1-2 次個度, 個人感覺係只有熟客生意..非常 quite... :cry:

洋房

係呀!佢而家一,二樓全新裝修,八月中裝修完,經紀話業主到時會幫個商場做宣傳吸引人流~~所以想一試....

大宅

Sa0,
間食肆折左啦 ? 我搬左成年, 而家少d 番去個頭.

個區其實幾需要一d 精緻少少的20-35 歲 返工衣服, 唔好太貴, 因為個區係冇 mug 哩d 好行d 商場, 我覺得如果係名牌d outlet 會更好, 就算樓上鋪都易儲到熟客. 因為我見幾間比較多人的鋪都係 gum, 一係就好平個d, 好似花園街個d, 好多款 都 ok.. 30 - 40 件 top..不過好少利下..

希望妳成功..!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題