自由講場

跳至

洋房

想買打印機

有甚麼牌子型號好介紹?
家用彩色噴墨大約一千元

子爵府

Re: 想買打印機

我用緊三合一

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我而家用緊2部printer, 一部all-in-one, 一部純打印, 兩部都係HP, 效果都唔錯, 如果只需要純打印, 六, 七百蚊都可以. :wink:

大宅

我用緊兩部all in one printer. 一部epson, 一部brother. 不過兩部都差不多$2000.
另外買了部canon ip1000 比亞囡, $350, 平平地, printer only. 但列印都好快.
如果平機, canon都唔錯, 呢部比epson c45好.
但如果要又平又要all in one, 可選擇hp, 我見佢又部做緊 $6xx. 不過我無留意model, 因為唔喜歡hp, d 墨貴. 唔抵用

**Loving You**

洋房

多謝大家意見!!!

男爵府

伊華
我仔仔有個同學仔媽咪,佢買咗部hp printer,但佢嫌無copy,凈打印同曬相,用左幾次想平讓出來,你有無興趣呀?可以幫你問下佢.

男爵府

[quote]
bobo_lam 寫道:
我用緊三合一

洋房

crystaltochan 寫道:
伊華
我仔仔有個同學仔媽咪,佢買咗部hp printer,但佢嫌無copy,凈打印同曬相,用左幾次想平讓出來,你有無興趣呀?可以幫你問下佢.

crystaltochan,
唔好意思~今天才留意到
已買了psc1315~豐澤特價$888
psc1210已售罄

跳至