美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有媽咪想訂彩豐行Mask-香港區

訂夠500塊 $5/塊,我現在有400塊,差100塊,有沒有媽咪有興趣訂?

大宅

Re: 有沒有媽咪想訂彩豐行Mask-香港區

May I know what kind of mask?

大宅

有呀有呀, 但港島咁大, 邊區呀? 而且我訂唔哂 100 塊呀...
Music is the art of thinking with sounds. –Jules Combarieu

大宅

彩豐行

大宅

其實我在灣仔返工,如果可以約在MTR 等,數量幾多不緊要,我地可以夾多一、兩個人,妳想訂幾多呀?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Yukmama:

Is it Kycehuaugn iacken?If yes i am very interested!!
pls pm me the details!thanks!!
[url][/url]

大宅

ClaireMa

係呀!妳可以去佢website看看有什麼適合

大宅

請問你係訂邊一款mask?同埋幾錢塊呀??

大宅

Yukmama,

Please check PM. Thanks!
Music is the art of thinking with sounds. –Jules Combarieu

大宅

Paper Mask, $5/pc

各位媽咪,我已經夠數,唔該晒

大宅

KaKa0814

Please check PM

大宅

Yukmama 寫道:
Paper Mask, $5/pc

各位媽咪,我已經夠數,唔該晒

我知道paper mask有好多款呀,牛奶,保濕,熊果素........
請問係邊隻呢?我都想訂啊~
同埋係咪訂ki 呀??唔該哂~

男爵府

彩豐行Mask / product ok 嗎?

有冇邊隻特別正?

民房

我知katrina都有JOSERISTINE, MAYBLESALLY, JimmBENNY,KI Kycehuaugn iackuen.呢d貨賣不過可能會貴d因為佢買滿百幾蚊就送貨.

王國長老

月餅勳章 王國長老

站長公布:為保障國民利益,由即日起所有新舉行之集體訂購活動將限於「集體訂購」討論區內進行,並得由站方批核以方便管理及追查。任何在其他討論區舉行之訂購活動,將會被刪除而不作任何通知,敬請留意,謝謝!

首頁

尾頁

跳至