自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

純粹伸下...

尋日買魚個時, 有個男仔拖住個女仔(佢地大約 廿幾歲, 都好年青), 個男仔仲手執香煙, 企向我身後, 當然正直買餸時候, 好鬼多人, 佢個支煙仲要係煙頭向外, 同我件衫距離唔夠一個手掌位, 個 D 煙直飄上我D頭髮度, 當時, 即皺起眉頭, 避開佢, 當走之際, 第一步都未落地, 就聽到佢拖住個個女仔講 "咩面口呀.... 咁怕. 唔好出黎買餸啦", 當時真係好鬼興, 寧返轉身同佢講"咩面口.... 你支煙對住我呀" 點知個男仔仲蠻不講理勁寸咁同我講 "我支煙對住你咩?" 我咪直鬧佢, "你支煙向我後面呀, 食煙食你到咁" 個男仔當時都無聲出....
其實, 我唔係介意人食煙, 只係當時街市咁多人, 就避忌一下啦.... 食小陣唔會 C 架麻, 最 係佢個個女友, 仲要咁多口話人... 都唔知點解依家D 年輕人會咁.....

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 純粹伸下...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

一對賤人!

王國長老

2021勳章 好媽媽勳章 王國長老

有次我直情鬧人呀!
嗰個人係街度一路行一路食,我同個仔跟佢後面,
佢仲"dun"煙灰喎!個高度我仔食到應一應!
比心機食喇,遲吓點只食煙,食埋香吖!

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至