嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

15週年勳章

help-BB唔食奶

BB3個月大,唔食奶掂算??

大宅

Re: help-BB唔食奶

ks-321,
How often your bb refuse to drink his milk?

My bb also refuse to drink her milk while she is about 3 mos, she even kick away the milk bottle & cry very loud when she saw it. My bb is now 14 mos old & she enjoy her milk when she was nearly 6 mos.
How is bb case, might be u write more detail & see if anyone can help u here?

民房

我嘅bb都係咁呀!bb都係3個月大,有冇mama可以教吓我哋點幫bb食奶呀! :-(

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我個囡響四個月大既時候都試過, 而我認識既朋友 (年齡相約) 都有咁既情況, 佢地話呢段叫 "厭奶期" 有朋友叫我試下轉其他奶粉, 當時我屋企有其他牌子既奶粉, 所以試下都無妨, 點知又ok喎!
不過唔係個個BB都work, 我有d朋友轉左第二d牌子既奶粉, 佢個BB一樣唔食, 不過過左一排就無野.
BB唔食奶又真係幾煩, 妳點迫佢都無用!

子爵府

試下比d 米水佢飲, 可能會開胃d

大宅

jennyleung 寫道:
試下比d 米水佢飲, 可能會開胃d

Just "rice water" or use "rice water" to replace water mixing with milk powder?

首頁

尾頁

跳至