自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想問吓買車.....

請問有冇人知如果去總代理買新車,有冇得傾discount,定係公價無得減呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 想問

好似冇 discount,佢最多米送多少少野比佢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

去總代理買係無discount 架, 如果你搵車行sales 買, 就會有少少discount囉~
CATHY ;-)

別墅

買新車應該係 list price 價錢 = no discount

cher.

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔該晒各位嘅提供

複式洋房

leehai
同車行sales 買新車, 佢地同總代理係會有discount, 如果有需要, 我可以介紹你的, 因之前我也幫親戚出過, 係平d架
CATHY ;-)

子爵府

alley_fun
我己經咗訂,先至醒起呢個問題 anyway唔該晒

別墅

hi alley_fun

多口問句,妳出左部咩車呀?

leetai 寫道:
alley_fun
我己經咗訂,先至醒起呢個問題 anyway唔該晒
cher.

男爵府

要唔要買車保,要就pm比我,都幾平o架!!

男爵府

[quote]
cher. 寫道:
hi alley_fun

多口問句,妳出左部咩車呀?

係呢.. 我都想知你出左部咩車

子爵府

出部Lafesta,星期日朝早睇咗一週刋見到幾正,下就去睇同試第二日就落咗訂

子爵府

aves_y
新車要好似要買全保,我老公話係要同車行買ga,乜可以係出面買咩 個sales話保費加唔知乜嘢要二萬幾,其實第一次買新車,所以都唔係好清楚 :cry:

首頁

尾頁

跳至