自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

噚日我做facial,喺美容院約晚7點聴收音機,
好似係903,個主持人訪問海馬公園個公關,
問佢係咪諗住會賣奶粉,個公關話其實新改建
地方會有一萬呎地方係購物區,用一千呎到嚟
賣日用品,例如潤唇膏,太陽油,甚至奶粉,不過
佢話如果奶粉若然比人描到焦點太大又或反對
就唔會賣,原來招標係同萬寧合作
不過個主持人唔知做乜,話海馬公園係
個教同保育海洋地方,有乜理由話方便遊客
而做到咁商業地方,邊有遊客會揸住奶粉跟
手喺公園玩喎,講吓講吓好似撩交嗌咁,都唔
知佢做乜主持人

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

佢都係開萬寧姐, 咁萬寧why又唔賣得奶粉呢? 主持呢個問題有d怪~有時呢d時事節目主持既concept又真係好有問題(我覺得~)

而且OP遲下都會開酒店, 有人住, 有日用品買就自然都有奶粉買.
但最好係限制D遊客買既數量, 唔係又俾人大log掃去走水貨!!

原帖由 acbeans 於 11-1-21 14:34 發表
噚日我做facial,喺美容院約晚7點聴收音機,
好似係903,個主持人訪問海馬公園個公關,
問佢係咪諗住會賣奶粉,個公關話其實新改建
地方會有一萬呎地方係購物區,用一千呎到嚟
賣日用品,例如潤唇膏,太陽油,甚至奶粉,不過
...

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 goo_littlebb 於 11-1-21 14:37 發表
佢都係開萬寧姐, 咁萬寧why又唔賣得奶粉呢? 主持呢個問題有d怪~有時呢d時事節目主持既concept又真係好有問題(我覺得~)

而且OP遲下都會開酒店, 有人住, 有日用品買就自然都有奶粉買.
但最好係限制D遊客買既數量, 唔 ...

就係囉,我覺得個主持好似女版郁聞,唔知痴咗
咩筋

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

所以我好怕聽呢d節目, 尤其果個黃永同李慧玲, 成日剩係識質疑人, 我唔係話佢地唔o岩, 但有時講既野真係歪理囉~
不過港台都唔好得幾多, 果個咩自由phone都一樣, 個主持根本有自己一套諗法, 有人唔認同佢就已唔想同果個人傾, 唔夠中肯囉! (或者係我自己唔夠中肯啦)

原帖由 acbeans 於 11-1-21 15:42 發表

就係囉,我覺得個主持好似女版郁聞,唔知痴咗
咩筋

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

無聽,但我唔贊成op開mannings,太商業化,晤match
---生命無價,請支持領養---

首頁

尾頁

跳至