烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有冇人試過Kowloon shangrila lobby lounge tea buffet?

如題, 正唔正, 是否有 chocolate fountain, my son wants to try?

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 請問有冇人試過Kowloon shangrila lobby lounge tea buffet?

有呀!! 正, chocolate fountain
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

洋房

Re: 請問有冇人試過Kowloon shangrila lobby lounge tea buffet?

請問下午茶時間和價錢?

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

下午茶 3:00 開始, 大人$148, 細路我唔記得咗喇 !! 你可以打電話去問吓..

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

民房

$98 for child on Sat and Sun.

首頁

尾頁

跳至