自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好媽媽勳章

有冇人公司好似我公司咁, 仲未講過年放假放到幾時?

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

正常係唔使講啊!
初五番工!

複式洋房

好媽媽勳章

就係年年都唔係正常, 所以等宣佈囉!!!

大宅

好媽媽勳章

我公司聖誕已經講埋新年點放,由年三十放,到初六返工!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我地已經講左初六先開工.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

妳間公司係未時時都好遲先講架.

原帖由 ivc827 於 11-1-27 10:18 發表
就係年年都唔係正常, 所以等宣佈囉!!!

複式洋房

好媽媽勳章

年年都係放假前1個星期先講

子爵府

我一早講左, 2/2 - 2/13放假, 2/14返工~~今年老闆真係好~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

我老細仲玩野, 同事問佢放到幾時返佢依依哦哦話唔知初7好定初十好, 我即刻同佢講如果初7返咁我自己攞多幾日假, 初7大陸d廠都未開真係返黎坐咩, 跟住佢就話咁初十開工啦, yeah

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回復 9# ivc827 的帖子

民房

#紙皮盒 & ivc827

都比我公司好要年三十那天才知

BOSS系教徒, 吾會理好吾好日..每年都系放假那天才宣佈放多少天..(**因為多放吾扣大假, 但如已請大假... 無得補回,大假要照扣)

珍珠宮

初一至初四.

首頁

尾頁

跳至