自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果有個人跌親, 撞倒面部而流左一灘血, 唔係好多, 一隻手掌咁多, 傷口唔大, 不過成兩個鐘都不停滴血, 我覺得要去睇醫生, 係咪好多餘???
施比受, 更有福

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

去睇醫生啦.....聽日唔知醫生開唔開添呀.

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

俾醫生睇睇好d~

象牙宮

2024年龍年勳章

一定即刻睇醫生,唔會等兩個鐘。

男爵府

係朋友個CASE, 佢個老公比較粗心大意, 覺得人有免疫系統會自己好番, 不過我都同佢講睇下醫生穩陣D, 因止唔倒血....過年無醫生MA...

原帖由 yinmelody 於 11-2-2 12:36 發表
去睇醫生啦.....聽日唔知醫生開唔開添呀.
施比受, 更有福

男爵府

係呀應該即刻睇醫生....唔係等兩個鐘, 佢成日話佢老公話佢係好小事, 不過我可能都係一個比較緊張D的人, 覺得搵下醫生好D....

原帖由 Sumyeema1 於 11-2-2 12:37 發表
一定即刻睇醫生,唔會等兩個鐘。
施比受, 更有福

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

睇睇醫生好d ~

男爵府

唔該晒各位, 我會叫佢快D搵醫生...佢印血印左成包TISSUE啦, 重同老公拉鋸緊....比佢激C...
施比受, 更有福

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

要去睇醫生啦.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

快d去睇醫生啦...
我上年臨搬屋前一日...隻c6係屋企用較剪剪親手指d摺位..
佢自己都話個傷口唔係好大..應該止到血....
當佢用左2張txmpo都止唔到血我就叫佢去急症...
好在有叫佢去...佢自己覺得無問題...但都要聯幾針丫..
你朋友個老公傷口仲要大d...梗係要去啦~~~

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

男爵府

佢個傷口好細, 得2, 3分, 不過可能深, 真係一滴一滴血滴出來....佢去左睇醫生LU..

唔該晒各位...

原帖由 pigpigyy 於 11-2-2 14:20 發表
要去睇醫生啦.

施比受, 更有福

首頁

尾頁

跳至