自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 cityowl 於 11-2-6 18:29 發表
一千幾百, 包食包住玩幾日,
明知購物團又唔買野,
塞爆我地既海洋公司迪士尼,
攪到香港四圍都係big6人,
放假出去行下週街都蝗蟲,
鬧多Do岩架啦,
明知比人鬧都要死黎,
仲未計炒高哂D樓價攪到我地下一代上唔到車,
鬧下 ...

大陸人會唔會咁c文,坐哂係道比人鬧呀?只係電門撞到架bb車都毛拿拿醒人幾巴啦,如果個導遊唔還拖可能比佢地一家打到半死仲要認錯添.....我都支持對大陸野蠻人唔洗客氣.
<br><br>

禁止訪問

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有個團友講得岩, 一只手掌係拍唔響,2面都有唔岩...係有 個d都唔跟團啦....呢d都係想搵著數:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

我支持導遊,班國內人以為自己好大不了咁,口口聲聲話唔會再黎香港玩,威脅咩??我點都唔信班國內人咁斯文,導遊鬧都無反應?!
支持導遊~~

男爵府

好媽媽勳章

我淨係唔想HK被D大陸人搞亂晒jei...個導遊惡唔惡冇問題:lol

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都支持個導遊,而家啲大6人你估會俾人虾到咩,佢地好多都好惡下啦,又冇文化,少少野就嘈,巴巴敝敝,再唔係就動武,俾著我都還手

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

其實睇佢地狗咬狗骨都幾心涼架!

珍珠宮

又有新野咩? (唔係阿珍單野?)

水晶宮

畀面勳章

俾一千幾百就巴士閉:;pppp: :;pppp:

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 McDonna 於 11-2-6 19:56 發表

個刀手應該都唔係 土生土長 HK 人.... 你又形容得幾抵 C ....

洋房

你又講得岩!支持!!!!

大宅

都幾醒呀,一有事就識叫記者,典會比人蝦,唔黎仲好,又益唔到我地ge

王國長老

王國長老

原帖由 McDonna 於 11-2-6 19:56 發表

最後受損既都係香港的名聲.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

原帖由 edea 於 11-2-6 20:49 發表

最後受損既都係香港的名聲.

損硬喎
俾人見到佢地放下通地的黃金咪又係(屎)
新年樓樓,未想寫個正字,唯有寫另一個正字

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 萬年船 於 11-2-6 21:06 發表

損硬喎
俾人見到佢地放下通地的黃金咪又係(屎)
新年樓樓,未想寫個正字,唯有寫另一個正字

香港個名成日比大陸人用衰哂架啦,明明大陸人又話自己係香港紅歌星....剛剛條友一聽到話比香港警方起訴佢地係街互毆即時話"大家誤會"喎....妖..佢地記錯係大陸鍾意打人就打唔洗負責任.
<br><br>

別墅

一只手掌係拍唔響,

大宅

車..我地去大陸夠要去購物喇, 又茶葉,又保X靈, 又珍珠, 點解我地D 香港人唔投訴呢D 死人大6 購物團, 因為我地有文化, 知道平野係冇咁好囉~ 佢地咩都要攞盡, 又唔買野, 貼錢比佢玩, 真係火都來
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

子爵府

支持佢地唔好落黎香港

首頁

尾頁

跳至