自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題! 仔仔5歲多, 佢話大牙痛, 我懷疑佢係蛀牙, 想帶佢去check 吓. 不過一諗起如果真係要同佢補牙就驚, 我係大人都驚, 何況係佢. 所以想睇吓有無d有經驗處理小朋友既牙科醫生.

唔該晒.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 雙子媽媽 於 11-2-16 13:51 發表
如題! 仔仔5歲多, 佢話大牙痛, 我懷疑佢係蛀牙, 想帶佢去check 吓. 不過一諗起如果真係要同佢補牙就驚, 我係大人都驚, 何況係佢. 所以想睇吓有無d有經驗處理小朋友既牙科醫生.

唔該晒. ...

我個 女 最近補了牙(4 歲半), 一補就要 補兩隻, 在油 麻 地 女牙e, 無線 甘草演 員 梁 × 燕 姨生 女
唔太 貴 幾好架

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

我啱啱都攞緊資料, 聽講有個女牙醫幾好, 張虹莉醫生, 系銅鑼灣, 檢查費$300.00, 因為我要星期六才有時間, 已經要排到3月19日啦!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果 你 去 兒童齒科check 牙
一般 收費 $300- $400
我之前帶 阿女去check 牙
旺角 羅國 Ⅹ
收了 $400 檢查費( 好貴呀)

男爵府

唔該晒咁多位.

我怕亞仔會大吵大鬧. 所以搵間有經驗處理小朋友既會好d.

咁妳去既小朋友補牙, 有無喊/嘈死左?

男爵府

可唔可以比個地址我. 唔係好貴即係幾錢呢. 我個仔, 好煩, 我估, 一定無妳個女咁定. 所以當我知佢有可能要補牙, 簡直對我係嚴重既打擊呀 . 其實佢已經早晚刷牙, 食完甜食就會飲水long 口, 咁都有蛀牙, 真係
原帖由 ~小桃~ 於 11-2-16 14:34 發表

我個 女 最近補了牙(4 歲半), 一補就要 補兩隻, 在油 麻 地 女牙e, 無線 甘草演 員 梁 × 燕 姨生 女
唔太 貴 幾好架

首頁

尾頁

跳至