跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

1004一歲生日會

詳情:
主題  :未來主人翁
召集人 :Flora Yeung (BK name: floraykw)
舉行日期:2011年5月1日 (星期日)
舉行時間:1:30 pm ~ 4:30pm (最終視乎酒店交場時間)
舉行地點:富豪九龍酒店 Versailles Ballroom 3/F, (凡爾賽廳)
酒店地址:香港九龍尖沙咀麼地道71號
人數  :80個家庭

首先要多謝大家嘅參與,以下係我哋呢個生日Party進一步嘅詳情,有幾項事項係需要麻煩各位幫幫手嘅:
1. 咁啱我咃嘅Party 係五一勞動節舉行,我哋將生日Party嘅主題定為“未來主人翁",希望各位BB主角可以著住唔同行業嘅服飾/形象嚟出席Party,增添氣氛!

2. 各家長請於3月19日前send 返一張500Kb至1MB嘅BB大頭相俾我哋(會用喺場刊/Backdrop),file name用你哋嘅活動編號(即 Axx,會在email通知大家)方便處理,唔該晒!

3. 當日活動會以12人一圓枱分座(BB主角亦計一人),如果大家希望自行組枱的話,請在31/03/2011前,將自行組合好的名單用以下形式email通知我哋:
 Email主旨:自行組枱
 內容包括 :組合家庭的活動編號,媽咪姓名,各家庭人數(A+B+C)
逾時者則視作沒有要求,我哋會盡量按地區/BB主角出生日期安排座位。

4. 請各位核對附檔的個人資料,如有錯漏請馬上通知以便更改。請於28/02/2011前通知, 逾時不作理會。

注意事項:
1. 為免有心人借是次活動行騙,請各位注意,一切以本email address發出的通知為準。
2. 由於我哋都係義工媽咪,平時可能都會忙於返工 or 湊B,所以如未能安排妥當,請大家見諒。如各位有任何意見或建議,歡迎到BabyKingdom我哋呢條新thread 或 send email去[email protected]俾我哋反映。

別墅

辛苦哂你喇flora

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我响FB留過言, 睇吓你地想唔想要playgroup free trial 嘅 coupon, 你地無人pm我.. 真係唔要呀?
我可能揾到多一間 (即兩間) 嘅free trail class.. 不過第二間個媽媽老板就嚟生.. 有興趣嘅.. 我要快d問佢呀!

大宅

辛苦晒各位義工媽咪

男爵府

畀面勳章

哎呀~~ 唔好意思! 我可能冇乜留意FB, miss 咗你個留言, 真係唔好意思! 我即刻搵返我哋負責sponsor team嘅義工媽咪盡快聯絡你! 真係唔好意思! 唔該晒你! Thank you! Thank you!

原帖由 小曳人 於 11-2-17 11:54 發表
我响FB留過言, 睇吓你地想唔想要playgroup free trial 嘅 coupon, 你地無人pm我.. 真係唔要呀?
我可能揾到多一間 (即兩間) 嘅free trail class.. 不過第二間個媽媽老板就嚟生.. 有興趣嘅.. 我要快d問佢呀!
:wahaha ...

大宅

0429組枱

有冇0429mama想一齊坐 大家一齊相認下?

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 floraykw 於 11-2-17 12:22 發表
哎呀~~ 唔好意思! 我可能冇乜留意FB, miss 咗你個留言, 真係唔好意思! 我即刻搵返我哋負責sponsor team嘅義工媽咪盡快聯絡你! 真係唔好意思! 唔該晒你! Thank you! Thank you!

...

唔好咁講~ 我都係幫吓朋友仔.. 又俾d jetso大家啫~

複式洋房

辛苦哂你哋

複式洋房

有冇0412mama想一齊坐 大家一齊相認下?

別墅

希希係12/04a
原帖由 odeco 於 11-2-18 11:11 發表
有冇0412mama想一齊坐 大家一齊相認下?

別墅

分出生日坐都幾好呀, 有冇0417想一齊坐呀?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 rabbitsheasl 於 11-2-18 14:28 發表
分出生日坐都幾好呀, 有冇0417想一齊坐呀?

我家Jazmine係0417呀!

複式洋房

我囝囝都係叫熙熙呀, 你係咪09/04都會去呀, 01/05到時一齊坐, ok嗎?

原帖由 aw188 於 11-2-18 14:04 發表
希希係12/04a

男爵府

畀面勳章

因為知道有部份媽咪已經係互相認識喇, 為咗方便大家生日Party 可以坐埋一齊, 請自行夾好12人一圍, 將名單send 返去[email protected]

而未有相熟朋友嘅媽咪, 亦都可以喺BK開個post, 搵埋同一日出世 or 同區嘅媽咪組枱, 話唔定之後可以約埋一齊返N班, K班, 做個好朋友, 好同學!

記住:大家請先自行夾好幾個家庭組枱 (記住係12人一枱呀!), 再喺31/3前將名單按要求send 返去[email protected] 就得喇!
  Email主旨:自行組枱
  內容包括 :組合家庭的活動編號,媽咪姓名,各家庭人數(A+B+C)

別墅

係a...絶對要坐埋一齊a..^^
原帖由 odeco 於 11-2-18 14:56 發表
我囝囝都係叫熙熙呀, 你係咪09/04都會去呀, 01/05到時一齊坐, ok嗎?

複式洋房

咁我地要搵夠12個一枱呀^^

原帖由 aw188 於 11-2-19 10:16 發表
係a...絶對要坐埋一齊a..^^

禁止訪問

大宅

畀面勳章

04/19 BB組枱
有無4月19日出世嘅BB ??
或者住在天水圍呢?? 大家坐埋一枱交流下, 咁會開心好多咖

男爵府

畀面勳章

再提一提各位媽咪, 請check email, 核對附檔的個人資料,如有錯漏請馬上通知以便更改。請於28/02/2011前通知, 逾時不作理會。謝謝!

男爵府

畀面勳章

提一提各位媽咪, 請check email, 核對附檔的個人資料,如有錯漏請馬上通知以便更改。請於今日內通知, 逾時不作理會。謝謝!

首頁

尾頁

跳至