自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

大家點睇"黎姿"???

我好唔鍾意佢! 覺得佢成日扮嗲, 又扮young

公爵府

畀面勳章

Re: 大家點睇"黎姿"???

乞人憎, 扮晒野! :tongue: :tongue:

子爵府

我最頂唔順佢.... 成日做忠角+好多人追! 嘔......

大宅

懶靚..... 雖然佢都真係唔差
但係個眼肚大到c... d 粉厚到可以焗蛋糕

大宅

成日扮晒
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

洋房

夜晚睇炒手人心真係想去信投訴, 叫佢收皮

大宅

扮野, 以為自己好靚.... 唔鐘意. :tongue:

男爵府

rubyl928 寫道:
懶靚..... 雖然佢都真係唔差
但係個眼肚大到c... d 粉厚到可以焗蛋糕

AGREE~~

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我淨係覺得佢今次係妙手III個look怪怪地咁

大宅

一句講哂,完全唔掂,佢以後唔好再係電視到出現就好喇!
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

懶靚的女人......

伯爵府

我都真係好討厭呢個人
佢扮晒野,d妝又真係.....
仲成日做忠角,都唔知邊個會話佢靚!!!!
又成日恃住d屋企人,以為自己真係最佳女主角!!
人地造馬ja!!
唉~我好想睇妙手仁心,但係見佢就唔想睇la~
太過份la,竟然加個咁ge黎姿入黎,
本來有林保怡已經.....而家仲有埋個黎姿!!
真係

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

fungyee 寫道:
乞人憎, 扮晒野! :tongue: :tongue:

咪係, 扮young. :tongue: :tongue:

大宅

懶靚咁 !!封厭

大宅

她的演技十年如一日亳無進步 :tongue:

大宅

CHEAP

大宅

CHEAP + 作狀

首頁
12345...6

尾頁

跳至