論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

因手腳吾好,偷我呀媽錢包錢,又借財務公司錢,偷懶等,生日日期3月15日。
2005媽咪

複式洋房

如要工人詳細資料可PM我。
2005媽咪

禁止訪問

複式洋房

我都吾知道有冇blacklist, 如有,我都想加上去.

原帖由 fishyuck 於 11-3-8 23:21 發表
我想問有冇整過一張BLACKLIST?

2005媽咪

別墅

嘩...做咗4個月就表露出黎喇. 佢之前有無喺香港做過嘢? 如果新黎應該無咁快會表露出來喎.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

開佢名, 出生日期, 當中打XX

複式洋房

第一次來香港,不過有很多壞朋友,壞表姐妹,所以壞得咁快,我仲發現有3份財務公司的借據,有日佢放假到晚上11時15分回來,我要佢8時30分前回家,我借D意比咗封解僱信佢,因為吾想比多一個月人工佢,屋企嘢鎖晒,又有IP CAM , last day 21 march.

Name : Esxxxxx Maria Angxxx Dx Guzxxx

Birth : 15 March 1980
2005媽咪

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 2005媽咪 於 11-3-9 11:27 發表
第一次來香港,不過有很多壞朋友,壞表姐妹,所以壞得咁快,我仲發現有3份財務公司的借據,有日佢放假到晚上11時15分回來,我要佢8時30分前回家,我借D意比咗封解僱信佢,因為吾想比多一個月人工佢,屋企嘢鎖晒,又有IP CAM , last day 2 ...

借3份財務? 佢有冇諗過還ga? 份人工還得起嗎? 還晒唔駛食呀? 定佢諗住嚟呃錢?

首頁

尾頁

跳至