自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問沖繩有什麼手信買?

平靚正手信
Kinglong

大宅

好媽媽勳章

沖繩最出名黑糖
~~ 開心番埋o黎 ~~ 我係小熊維妮 ~~ ********************************* ^.^ 維妮 ^.^

男爵府

最出名黑糖同海鹽. 不過我覺得, 無咩特別, 價錢就貴十倍

如果去菠蘿園, 有好多菠蘿味產品, 都ok. 沖繩有特色既記念品唔多架.

最特色我覺得係海葡萄, 不過唔帶得返香港.

苦瓜好味, 唔嫌麻煩可買d返香港.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

海鹽曲奇, 新鮮苦瓜, 薑粉, 紫米
去超級市場入貨, 平d ...

珍珠宮

好媽媽勳章

苦瓜 / 星星沙, 我朋友早前去完返黎, 佢知我鍾意食苦瓜, 買左幾個比我, 重有幾樽星星沙比我個女

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

黑糖百力滋好好味架.

原帖由 維妮 於 11-3-9 13:46 發表
沖繩最出名黑糖

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都有星星沙呀.

原帖由 海妮 於 11-3-9 14:59 發表
苦瓜 / 星星沙, 我朋友早前去完返黎, 佢知我鍾意食苦瓜, 買左幾個比我, 重有幾樽星星沙比我個女

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

oh............... thank you. I will go there on 17 March. the YEN exchange rate is very crazy now.
Kinglong

大宅

藍色盒鹽餅,沖繩限定既野,食豬手

首頁

尾頁

跳至