懷孕前後

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

蘇民峰、李丞賁、楊天命幫BB改名

請問你們有冇找以上其中一位幫BB改名,如果有,比D意見,好不好?收費及其他詳細。

男爵府

Re: 蘇民峰、李丞賁、楊天命幫BB改名

我搵過蘇民峰改既, 有2種, 一種係o係web度幫你改, 收費好似800, 另一種係你fax d資料比佢, 佢會1個禮拜之後比5個option比你, 根住佢會約你親身上去見佢, 佢會用5-10分鐘解d名比你知, 收費2800

別墅

聽人講過李丞責$2500,親自接見,好似仲有成30個選擇

男爵府

但我覺得李丞責流流地

複式洋房

我囡囡個名係搵一個泰國師父(香港人)改的.$1800元.點解我會咁信佢?因為呢個師父都好有料.(之前屋企有污嘈野,行過佢舖頭本唸住問下,佢可以講得出我屋企有d咩家私同我奶奶帶住條咩連.等等)我同我老公未有BB之前睇過佢幾次,佢好準.連我介紹d朋友比佢,我地d朋友都話佢好掂.但如果你本身個人有問題佢會照鬧,一d都唔會比面你.我囡囡個名叫慧瑩.慧字係幫助我老公事業.瑩字係有人緣.

大宅

can you pm the info to me?
thanks.

別墅

Pls also pm to me : [email protected]

Tks.

別墅

please pm the info to me thanks

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小喬:

CAN YOU E-MAIL INFO. TO ME? THANK YOU !

E-MAIL : [email protected]

複式洋房

各位媽咪:
我知有d媽咪想要個泰國師父資料.佢舖頭係起長沙灣東京街.但佢唔係話開幾點收幾點個d,都要有緣先見到面.佢係一個泰國師父個舖頭全部都係放泰國佛的.你地要搵師父之前我想你地想清楚先去.第一你地係咪真係信佢,第二佢講野都唔會理你感受(如果你有野想滿佢的話).最後想話比大家知道呢個師父係正唔係邪.祝好運

舖頭名叫 瑞龍

禁止訪問

別墅

我係搵宋韶光改名,$900,我同老公都覺得幾好,佢會慢慢解釋比你聽bb個命格,bb唔可以著乜野色衫,要訓邊個方位,lucky number係乜野,而家bb叫做"梁樂晞",都幾好聽

別墅

laishan119,
唔好意思,我奶奶曾經替仔仔去黃大仙揾人改名,又係叫做"樂晞",但我同先生認為樂晞即是"快樂晞少",即係話BB一生都少快樂唔多好,希望你唔好介意。

男爵府

My daughter's name is by 楊天命. He would be there and a recording tape about the conversation will be provided. 10 choices and he would circle the 5 that he thinks are better. He's quite nice. It costs $1800.

子爵府

畀面勳章

李丞責要$2800. 有30個名揀. 另有bb詳細運程資料.

大宅

tiffanylmc 寫道:
李丞責要$2800. 有30個名揀. 另有bb詳細運程資料.

我都係搵佢幫bb改名

子爵府

me too!
MuiMuiSam 寫道:
[quote]
tiffanylmc 寫道:

我都係搵佢幫bb改名[/quote]

子爵府

李丞責都係咁喎,又有sugeest埋英文名用咩字頭好,同埋教你點第一次用BB個名,仲有錄音帶俾番你添!
laishan119 寫道:
我係搵宋韶光改名,$900,我同老公都覺得幾好,佢會慢慢解釋比你聽bb個命格,bb唔可以著乜野色衫,要訓邊個方位,lucky number係乜野,而家bb叫做"梁樂晞",都幾好聽

民房

依家見面要$3500,上網要冇得見面$1200

洋房

小喬, 麻煩你可否將這師父的資料email我呀? My email address: [email protected] Thanks!

首頁
12345...14

尾頁

跳至