自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

頭先見到 7 仔有得賣 , $ 158 蚊 !!!
我覺得個環保袋都幾靚 , 所以忍唔住手買咗佢 ,
個袋有 3 個款色 , 可上膊 !!!
我都好耐冇買雜誌袋 , 佢有幸被我睇中

我買咗杏色 有買襯手喇

kitty2011  好靚呀... 多謝報料 ^^  發表於 11-3-29 17:04

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

wa...好靚呀..

珍珠宮

畀面勳章

不過我硬係覺得佢比買嗰D Les Sportsac料薄, 同埋冇拉練冇內格.

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

以$158買個LeSportsac都算ok嘅!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

今次d料ok喎
我買左星星

原帖由 Teresa 於 11-3-16 19:22 發表
不過我硬係覺得佢比買嗰D Les Sportsac料薄, 同埋冇拉練冇內格.

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

第2個靚呀....但唔襟污糟mouth:

男爵府

Does it sell at all 7 11 stores?

Thanks

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 洛婷 於 11-3-16 18:37 發表
頭先見到 7 仔有得賣 , $ 158 蚊 !!!
我覺得個環保袋都幾靚 , 所以忍唔住手買咗佢 ,
個袋有 3 個款色 , 可上膊 !!!
我都好耐冇買雜誌袋 , 佢有幸被我睇中

我買咗杏色 有買襯手喇

http:/ ...
請問係邊本雜誌呀?

男爵府

where did you buy it? I can't find it at Quarry Bay.

Thanks

水晶宮

原帖由 shisa 於 11-3-16 20:32 發表
請問係邊本雜誌呀?

LeSportsac 2011 spring & summer

水晶宮

原帖由 sasa0208 於 11-3-16 19:42 發表
今次d料ok喎
我買左星星

係呀

水晶宮

原帖由 heiheihoney 於 11-3-16 20:45 發表
where did you buy it? I can't find it at Quarry Bay.

Thanks

寶林

男爵府

Did you buy it together with magazines?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 洛婷 於 11-3-16 21:30 發表

LeSportsac 2011 spring & summer
thanks

水晶宮

原帖由 heiheihoney 於 11-3-16 21:49 發表
Did you buy it together with magazines?

yes !!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

但係我上次岩岩買完個pink+blue証件袋, 轉個頭係taobao見到有得賣, 十幾蚊人仔咋 ... :;pppp:
咩左上身真係好難分堅定流.

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

太多袋唔買住

珍珠宮

畀面勳章

多謝報料

首頁

尾頁

跳至