跳至

首頁

尾頁

民房

急找完約好工人

急找完約好印妹, 賓妹(最好有得interview)
歡迎各位agent 或 mammy pm 介紹比我

年齡: 20-28

懂廣東語
有愛心, 聽話, 清潔, 唔計較有笑容
懂煮飯

照顧2個小朋友 (baby & 6yr)
最好即時上工

請快d介紹比我, 幫幫手!!!!

複式洋房

Re: 急找完約好工人

我的工人剛剛與我完約....印尼...23歲....好錫小朋友& 懂煮飯(3餸一湯) .....因BB已經2歲了,奶奶幫我看管...06年返學...如有興趣與我聯絡啦...
:-)

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好想請呀! 仲有冇呀 , 主要湊newborn baby 3個月,
一定要乾淨 , 錫bb . 及做家務

大宅

Hi Moni

我都有興趣請印印, 請問你個工人轉介了未.

複式洋房

如果你有興趣..我幫你問下佢啦..佢由我bb剛出世湊到現在喇...我都有d唔捨得佢呀...不過無法啦..奶奶話過下年bb都返學喇....要自己湊番...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你幫我問下佢呀 , 不過唔知要咩手續同幾$$ , 同埋幾時過黎! 你個工人$$一個月呀 , 做左幾耐?急急 !! thks thks !!

大宅

Thanks Moni

我屋企人是印尼華僑,所以我都識講少少印尼話.
你可叫工人放心. 之前同老豆住也有請印印的經驗. 2個分別各做了4年. 因我結婚&屋企人搬走,老豆家不再請了.
我bb 06年2月才出世, 不過我同丈夫都想工人早d到,
唔洗做無飯夫妻.

複式洋房

OK啦 ! 我將你的要求轉告比佢知啦 ! 如果想知工人既資料send email 比我 [email protected]

首頁

尾頁

跳至