心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

公司有個賤同事

男人佬狗無論什麼都要同你(咬)一餐,時時都在單單打打你,都已經不理他(連話都不跟他說),他又來跟你說話扮friend,好煩呀,你們好有冇這樣的同事

:-?

伯爵府

Re: 公司有個賤同事

呢d咁ge小男人,理佢都晒自己力氣,
唔好理佢la~
賤小男人!!

男爵府

yy16age 寫道:
男人佬狗無論什麼都要同你(咬)一餐,時時都在單單打打你,都已經不理他(連話都不跟他說),他又來跟你說話扮friend,好煩呀,你們好有冇這樣的同事

我單單睇字面, 我覺得佢唔似男人, 似八婆多d

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

比著我當佢透明, 除非有工事接觸.

子爵府

同我公司個死八公, 正一娘型架都有

洋房

我都不想理他,有時他叫我我都扮聽不見,頂,又繼續叫,唔理佢又好似明唔妥佢咁

洋房

[quote]
siulisa 寫道:
同我公司個死八公, 正一娘型架都有

大宅

Deleted

子爵府

yy16age

暫時同佢仲未有衝突, 不過睇唔過眼佢啲衰嘢, 自已成鬼日最得閒, 公司乜事佢都插把口, 鍾意又發人脾氣又閙人, 難係自已好q高層 , 查實係更年期咋嘛 當佢透明就得喇, 心情好咪同佢傾兩句, 唔好咪唔駛理佢囉 :tongue:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好彩我公司無呢D人!!

子爵府

好媽媽勳章

好彩暫時都未遇過呢d人...女人就大把...男人就真係無...不過如果真係識到呢類人既...我諗我會鬧佢...學番佢...有呢d人係到...時間先易打發呀...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

我幫你
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

公爵府

好媽媽勳章

洋房

多謝幫手 佢,死八公我

洋房

siulisa 寫道:
yy16age

暫時同佢仲未有衝突, 不過睇唔過眼佢啲衰嘢, 自已成鬼日最得閒, 公司乜事佢都插把口, 鍾意又發人脾氣又閙人, 難係自已好q高層 , 查實係更年期咋嘛 當佢透明就得喇, 心情好咪同佢傾兩句, 唔好咪唔駛理佢囉 :tongue:

siulise
(自已成鬼日最得閒, 公司乜事佢都插把口, 鍾意又發人脾氣又閙人) ------- 是不是兩父子,好似呀。我公司的極品冇料就扮有料,句句啄住人,又想扮大佬。
都痴痴地,200元人民幣來同你(咬)EXCHANGE RATE,話要用報紙上的RATE,還有不好聽的說話。好容易公司換電腦$4000 BENEFIT 又來同你(咬)要換LCD MON 等等,時時好似想找人閙交,好鬼煩呀個八公。

男爵府

哈哈~~~一模一樣, 再加........

周圍問人攞o野食, 人o地gossip佢都好意思走埋o黎話:侵埋我講得唔得呀, 講緊咩呀? 大佬, 女人o野你都o岩講?
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

男爵府

有一次我有粒godiva朱古力, 但係唔食得o既, 我專登放o向當眼位置裝佢, 佢真係走埋o黎問我:我可唔可以打劫你粒朱古力呀? 幾個知道o既同事聽到都笑到收唔到聲
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

大宅

我公司有隻"雞"成日自己個位唔坐走去隻老爺坐埋一齊,真系惡頂. 好多同事都見過他們一人一邊坐系張橙多. 總要著住超短裙. 睇見眼 . 本來他們點坐都同我無關,最討厭系他o地成日系多單單打打. 有時真系想偷影張相比我老闆睇下.

洋房

啫喱媽, Edithma:

這些賤人真是無處不在,我

子爵府

(自已成鬼日最得閒, 公司乜事佢都插把口, 鍾意又發人脾氣又

首頁

尾頁

跳至