自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

自聖誕節至今食了"冬蟲夏草丸"後,大便沒有以前暢順及量又少了,感覺不是很好,個肚總是有"谷住"的感覺.
你們可有這現象呢?
當時因有優惠,還買了很多啊!!!!

大宅

有冇類似情況啊?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你食邊隻牌子呀?
我個仔4歲,食緊冠軍o個隻,每日一早空肚食一粒 拆粉開水比佢食,佢又冇你d 問題喎........

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都係食緊冠軍.. 無問題..!!

大宅

我食的是"綠X坊".我每朝空肚食兩粒,連膠囊食.買時(工展會專門店)有向售價員查詢,她說沒有影響的.但上週到屈X氏向售貨員問此問題,她說食後會"熱氣"的......,跟著她叫我轉牌子.....可能她是另一牌子的員工啦.....

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 dongmin 於 11-3-24 12:46 發表
我都係食緊冠軍.. 無問題..!!

你食幾耐先見效呀?
咩原因會食呢?
因為我仔氣管好弱,訓親覺抖氣都好嘈,好响,佢o係學校訓覺時,老師耐唔耐會拍一拍醒佢,驚佢睡眠窒息,後來有親戚介紹我食冬蟲草丸,所以咪比佢試下囉......
sofar 只係食左個幾星期,但明顯地佢訓覺時抖氣聲冇咁响啦,我都會keep 住比佢食,不過星期六,日就比佢抖下,唔駛食囉

伯爵府

畀面勳章

我都食綠x 坊, 不過大便冇問題, 問題係仔食, 打開膠囊, 啲粉好大味, 放落湯好少少, 但都大味. 大人食一野ton左易食啲.
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

首頁

尾頁

跳至