跳至

首頁

尾頁

禁止發言

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

梗係唔要, 佢地都唔想用硼酸, 用左佢地咩都無哂.

原帖由 babyansel 於 11-3-25 21:44 發表
係lo..日本要放低面子..世界各國先能幫佢...好似南韓話俾硼酸佢..人地都唔要啦...

男爵府

依家越黎越嚴重咁點幫 日本人自殺式轟炸最拿手, 睇黎又係時候啦

原帖由 WChan 於 11-3-25 21:35 發表
"懇請日本協助全球解決核危機"吧!

好同意, 人地唔開門點幫佢?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 WChan 於 11-3-25 21:45 發表
梗係唔要, 佢地都唔想用硼酸, 用左佢地咩都無哂.

係囉, 日本唔係冇硼酸, 只係唔用罷了.

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

咪比我朋友批中呀, 情況表面好像緩和, 可能越搞越差, 幅射越散越多

男爵府

係咪因為咁日日冒煙呢

原帖由 yeung_ma 於 11-3-25 21:51 發表
咪比我朋友批中呀, 情況表面好像緩和, 可能越搞越差, 幅射越散越多

伯爵府

畀面勳章

都要佢肯比人幫至得,以佢地嘅國力都攪成咁,佢地嘅領導團隊必定有我們未必知道的問題(政治),真害人不淺.
原帖由 zzerong626 於 11-3-25 00:48 發表
我非常懇切請求全球一起聯手協助日本解決核危機!!!!
雖然這是日本地震後遺下的災難,但其實這個是全球的核危機,我們
根本是同一天空下的人民,同住在一個地球;如果核危機未能解決,
會由整個地球〔共同分享〕後果.我從不會埋 ...

別墅

好心o個d 死撐日本d人呀, 唔該留意o下國際新聞 & 國與國之間個微妙關係la, 壞人無樣睇架, 唔通要佢射個原子彈o黎先相信日本係度搞緊大制作o羊, 用o下個腦la, 美國係佢大佬, 要幫都係佢先la, 點解佢走頭呢? 美國好clever架, 美國根本對日本呢單野係意料之外架, 可能搞亂美國全盤計劃

日本政府會睇住佢地自己d 市民架la, 如果佢個政府都唔睇住就真係外人都幫唔倒幾多, 何況佢係一個富裕o既國家! 要記住佢係緊次於美國o既經濟強國! 亞洲排行第一!

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我見d國家之前畀d硼酸佢,
都唔知有冇用,
見d國家都話畀d機械人佢用架,
但係佢唔開門,
人地去到門口(關口)摸門釘都冇引....

原帖由 Joshua_BB 於 11-3-25 15:30 發表
我都唔知點解, 個個國家都好似唔關佢事咁樣, 隔岸觀火咁, 就算日本唔想比人幫, 都唔係真係坐視不理, 置身事外, 核爆係會影響全球架.

首頁

尾頁

跳至