美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

大家用緊邊隻香水? 有冇好推介?

我用緊ysl, hugo, chanel 5, anna sui, shi, armani

已刪除用户

Re: 大家用緊邊隻香水? 有冇好推介?

別墅

chanel 5

複式洋房

Anna Sui the latest one, seems "sweet secret" must buy ar~~~

子爵府

Ferragamo & tommy girl

別墅

Anna Sui

大宅

Anna Sui
Gucci Rush 2

Love You Baby

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Demeter---
Rain,Snow,Lavender,Grapefruit Tea,Rose,
Olive Flower

Hugo,Gucci Rush 2 and CK one
[url][/url]

大宅

GUCCI RUSH 2 陣味好高貴 仲好持久 (卓悅耐唔耐都有特價, $2xx)
"issey miyake" (透明圓錐形銀蓋)好清香架 (**我推介)
"armani" (金色鋁圓筒型)陣味好吸引
"植村秀" 好女人味架
"burberry的weekend" 平時番工可以用, 唔太濃 幾清香
"nina ricci 的蕃茄味"都幾特別架

侯爵府

咁多朋友推介gucci rush 2, 等我都試下先, 多謝大家意見呀!

大宅

elf

gucci rush 2 我好like, 不過睇場合先噴, 因為陣味好強架, 我估見客/ dinner/有function 都ok, if only 係寫字樓無咩特別, 我就唔搽, 因為陣味好勁, d 同事會暈暈地架.

侯爵府

kitty-tko 寫道:
elf

gucci rush 2 我好like, 不過睇場合先噴, 因為陣味好強架, 我估見客/ dinner/有function 都ok, if only 係寫字樓無咩特別, 我就唔搽, 因為陣味好勁, d 同事會暈暈地架.

kitty-tko, 唔該哂你呀! 我仲想問下樽香水係點樣架? 有時花多眼亂好難認! 係咪卓悅有得賣?

大宅

elf

唔洗客氣

香水樽係長方形, 膠盒, 鮮紅色的, 我之前係忽然一周見到卓悅or 某間beauty shop 賣廣告, 特價$2xx.

大宅

我用的CK香精,雖然氣味濃咗了,貪佢夠持久,唔需要成日補噴.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

My first choice - GUCCI RUSH 2
2nd choice - BABY BURBERRY

民房

我有一隻法國貨,好清新, 最重要係全天然植物提煉, 冇酒精冇化學野, 成份中有香水業中最珍貴的保加利亞玫瑰, 又有茴香,雪松,檸檬等成份, 不只是香水咁簡單, 仲有去水腫,舒緩神經的功效, 仲要係用鋁罐包裝, 可防紫外光, 包裝超靓, 況沮勁抵, $350有100ml, 可先取sample, 但只offer 20份, 邊位先PM我留電話先得.
If you interesting in, pls leave contact number through PM, then I can tell you when and where to pick up the sample, my office is in Casueway Bay.

複式洋房

issey miyake & Gucci-envy : I like it

民房

issey miyake
好香,而且香味都很持久。

侯爵府

去過卓悅 ,原來gucci rush 2冇哂貨, check過好多分店都冇,原來真係咁多人用架喎 :-( , 最後買左支jean paul gaultier

首頁

尾頁

跳至