意見反饋
義工

自由講場 今日: 824|主題: 1017305

跳至
我老公把口真係好賤格~~  

水晶宮

國民生產總值:55400

好媽媽勳章

我減肥中, 唔同我加油都算, 仲成日食消夜引我. 一唔係成日叫埋個囡引我食BUFFET. OK 都算, 我定力夠, 就算食完, 都會去做運動, 勉勵吸收過多.

減咗8個月, 叫有D 成績, 最明顯係個胃腩冇晒, BODY 中間仲有條淺淺的肌肉坑, 好FIRM (即係腹肌個排朱古力開中的位置呢)

今朝做完運動, 返到屋企, 除咗件衫, 上身得個BRABRA, 好滿意咁照鏡, 問身邊的死佬, 靚唔靚, 係咪好有成績.

佢好認真咁望住我, 然後: 嘩!!!!! (當時個刻, 我見到佢個表情, 我仲以為佢會鼓勵我, 讚我, 總之就係好說話. )

接下來個一句.............. : 點解你條事業線向下生O既?????

賤格~~~~~~

wendy614  佢講笑姐~.~  發表於 11-4-9 04:23
alphabetagamma  hoho 佢講笑啫....  發表於 11-4-8 16:22
joanne_ma  實在太過份啦  發表於 11-4-8 15:32

水晶宮

國民生產總值:51902

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

人來呀..........掌咀

mimichong  haha ... 要掌廿板先得  發表於 11-4-8 15:00

伯爵府

國民生產總值:16585

寶石宮

國民生產總值:435855

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

伯爵府

國民生產總值:18707

好媽媽勳章 畀面勳章

sorry, 笑左

我以為佢會同你講, 上圍變左洗衫板

好羨慕你個肚firm 到有條坑係度, 我生完都要去做下運動先得

大宅

國民生產總值:1441

大宅

國民生產總值:2156

珍珠宮

國民生產總值:30256

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

國民生產總值:30256

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

國民生產總值:12892

畀面勳章

佢一定係身痕啦!樓主幫幫佢啦~

禁止訪問

國民生產總值:9945

畀面勳章 大廚勳章

水晶宮

國民生產總值:73735

伯爵府

國民生產總值:15505

水晶宮

國民生產總值:66127

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你老公有創意喎
咁都比佢諗到

ps 樓主唔好嬲 我老公把口都好衰
不過我好enjoy喎 因為我會同佢鬥衰

子爵府

國民生產總值:14772

環保接龍勳章

公爵府

國民生產總值:28004

好媽媽勳章 醒目開學勳章

水晶宮

國民生產總值:66127

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

況且 你老公把口拍馬都衰唔過我老公同我奶奶吖
佢地成日話我中咗不瘦降tim啦
仲要係無得解嗰隻呀

macy04  不瘦降我都記得 @@  發表於 11-4-8 14:42
2BMa  我記得你個不瘦降,好好笑!  發表於 11-4-8 13:37

寶石宮

國民生產總值:435855

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇完真係唔搞搭爹, 一陣驚佢兩公婆今晚開片

大宅

國民生產總值:4050

翡翠宮

國民生產總值:84197

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得好warm喎...
重新起步,為未來努力

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.