意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 2|主題: 31366

有無人知呢粒係咩?

伯爵府

國民生產總值:18763

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有無人生過或知道係咩?

王國熱話
【搶平飛】新加坡航空,$850來回澳洲!
【快閃優惠】永安全線機票滿$1,500減$150!(...
[有時去旅行唔駛好貴嘅] 歐洲Free Local Tour...
HK Express 飛峴港 一千蚊有找!

伯爵府

子爵府

國民生產總值:11168

我想問下你係咪易出汗?因我都有,但唔係頭到,問過醫生話易出汗ga人會有,因我較大隻,照顧我姑娘話要減肥先無咁多(因會越生越多)

伯爵府

四眼雞丁 發表於 11-4-8 12:56
我想問下你係咪易出汗?因我都有,但唔係頭到,問過醫生話易出汗ga人會有,因我較大隻,照顧我姑娘話要減肥先無 ...

呢粒嘢生咗好耐, 以前睇過醫生佢話無嘢, 但係而家睇番好似大粒咗, 汗又唔算多, 唔係係唔係以前頭油多又無洗頭, 無打理之下就有咗呢粒嘢, 下體都有多粒, 不過同呢粒好大出入同細粒好多....

你那一粒仲要大啲? 咁醫生講有無害?

子爵府

國民生產總值:11168

我係d摺位(加拿大)(大脾個d摺位有)我就出汗多,姑娘話叫我做手術切除,但我無理,

男爵府

國民生產總值:5612

肉粒, 痛就要割

伯爵府

天娜 發表於 11-4-9 20:32
肉粒, 痛就要割

請問肉粒是什麼? 痛又代表什麼? 謝謝~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.