意見反饋
義工

產前產後 今日: 18|主題: 240969

BB改名

複式洋房

國民生產總值:275

我先生姓趙, 個bb預產期會在今年2011年7月21日, 80%係女仔...諗緊改咩名...又唔知有咩字係禁忌呢??

我諗到叫 趙靖嵐 , 唔知好唔好呢?? 我又唔想搵出面d人改wor

大家可唔可以俾d意見呢?? Thanks a lot !!!!

別墅

國民生產總值:979

如果你唔搵出邊既師傅改既話,我諗應該無咩禁忌啦。自己鍾意就得。

男爵府

國民生產總值:5058

我都覺得最緊要自己中意

複式洋房

國民生產總值:275

mu...我有參考過d書law....又話唔同筆劃又唔知點....有d人又話屬兔有咩唔改得...mouth:
都唔知點好

大宅

國民生產總值:4776

要看你究竟信還是不信.
不信的話改什麼都沒問題, 只有發音不搞笑就OK了.
如果是信命理什麼的, 自己又沒這方面的知識, 還是請人看一看比較簡單?
可以拿你的構思讓人批一批啊.

水晶宮

國民生產總值:57002

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係同老公兩個人改,鍾意就得囉,
我本身都唔信,如果你擔心有咩禁忌,
不如索性搵人改啦

男爵府

國民生產總值:5033

我 有一個呀叔係自己睇書改...
一個係比錢李 x 責改...
睇你信唔信囉,,
我 bb 都就出世/./但我同老公本書真係睇唔明
諗好左個名,,睇書 (我去埋圖書館借)話 bb 個名唔好,,
其實睇你信唔信..如果係教得 bb 好既,,
我覺得唔會因為個名而影響 bb 一世..
如果你想安心d , 可以出去比人改..但 d 名可能普通 d 囉..

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.