意見反饋
義工

自由講場 今日: 1732|主題: 1016587

跳至
假如香港核洩,香港會唔會有死士?

男爵府

國民生產總值:7068

醒目開學勳章

如題.

水晶宮

國民生產總值:68512

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

支持香港代表成龍大哥!!!!!!
- posted from mobile device

hehalady  兔兄 .... 確實令人又愛又恨 .... 哈哈!我都支持。  發表於 11-4-8 23:51
bkfans  佢真係肯咪幫佢起個成蟲館囉.  發表於 11-4-8 16:47
永然  到時可能第一個話自己唔係香港人....  發表於 11-4-8 16:26
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

琥珀宮

國民生產總值:157905

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

香港最少有600萬死士 !!! 香港出事, 一定一wok熟

hehalady  我都係即時諗:一 wok 熟!  發表於 11-4-8 23:50
ume  完全同意!不過而家香港有7佰幾萬人喇!  發表於 11-4-8 16:48
LuLuKiuKiu  Agree!  發表於 11-4-8 16:19

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

國民生產總值:81485

珍珠宮

國民生產總值:31408

畀面勳章

講真就真係難d,有都唔方多.

禁止訪問

國民生產總值:9945

畀面勳章 大廚勳章

侯爵府

國民生產總值:20529

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我覺得一定會有, 香港人一向都好熱心,
好似早排捐肝0個位人兄咁, 真係好偉大~

禁止訪問

國民生產總值:17648

侯爵府

國民生產總值:22072

如果真係幫到手,我唔介意去

男爵府

國民生產總值:6024

撫心自問,我此刻唔會,你哩?

伯爵府

國民生產總值:15129

狗年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

個d攤大手板攞政府錢,又唔使做既人,係時候出番一分力...
養兵千日,用在一朝....

琛怡媽媽  班蝗蟲第一時間死番上大6啦....  發表於 11-4-8 16:51

男爵府

國民生產總值:5168

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我覺得自願的唔會多, 可能有一個半個. 當年沙士時, 都有啲醫護人員偣死啦!

但那六百多萬"非自願死仕"當中, 一定有好多位會話"點解香港政府唔做嘢去防止事件發生", 一直嘈到斷氣果一刻. 這個就係"香港精神".

至於李卓X, 黃X民, 這類假仁義之尊貴垃X局議員, 如有渠道, 會一早秘密遷移到十萬九千里外, 然後就話集合海外華人, 及華府向中國政府索償, 還我港人公道.:;pppp:

fyyjott  到時可能愿香港冇高鐵,唔可以高速走佬.....  發表於 11-4-8 16:49

伯爵府

國民生產總值:19839

畀面勳章

回覆 rabbit75 的帖子

兔先生 GOOD IDEA ,佢係英雄,又係一個好人,應該嘅應該嘅.

男爵府

國民生產總值:7626

既然 d 咩黨咩議員成日都話 "要為民請命". 如果真係出事, o米叫佢地去為人民服務 law, 到時仲有 "大紫荊" 章俾番佢 d 屋企人, 真係出晒位, 遺愛萬年. 真正受香港人敬仰!

男爵府

國民生產總值:5284

叫班尊貴垃X局議員去lor~~~

大宅

國民生產總值:1924

好媽媽勳章

沙士果時都有好多醫護自願入病房工作 (我朋友是其中一人), 香港人質數好高的(土生土長的), 所以我相信TOUCH WOOD 有事一定有人自願出來
我的bk復活節蛋彈勳章活動, 請多多支持, 按<支持>按鈕 便可^^
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824222&extra=page%3D2

大宅

國民生產總值:1238

叫呀李卓X議員去好呀!佢咁鐘意扮人民英雄.

禁止訪問

國民生產總值:30004

版主

國民生產總值:139989

2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我想倒轉問: 好似當年SARS既醫護人員, 亦唔係人人自願返工(唔好丙呀, 講事實咋)
咁萬一TOUCHWOOD桃電廠有咩樹, 係咪其實當中有D職員, 就算幾唔願意一樣要去處理?

jamieconnie  係個到做野既好似全部都係大陸人呢喎...無hk人架?  發表於 11-4-8 17:01

伯爵府

國民生產總值:15129

狗年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

到時又係搶既時候,搶機票,車票...

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.