意見反饋
義工

自由講場 今日: 591|主題: 1016960

慈雲山媽媽: 你地睇邊個醫生?

水晶宮

國民生產總值:57439

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

慈雲山媽媽: 你地睇邊個醫生?
我睇左好多個,d 醫生都好求其,
一係入去5秒就叫番你出來,望都唔望你,連聽都唔洗聽!
一係入去唔洗你講野,你感冒呀!出去拎藥啦!
神醫呢架wor~
:;pppp:
結果當然d藥係食極都唔好番!

男爵府

國民生產總值:9457

我住TWS, 唔會睇呢區既醫生, 九龍城有一個好好既家庭醫生, 你須要資料嗎?

titankaine  九龍城有d 遠~不過都謝謝你先! ^_^  發表於 11-4-11 00:16
:wave:  :wave:

子爵府

國民生產總值:11060

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我住慈正,通常睇街症,約唔到先至會睇私家。
以前會睇中心七樓嗰個,搬咗後無睇過其他。

王國長老

國民生產總值:116191

2019勳章 王國長老

連顯武醫生好好,毓華里惠康對面,又平又好好人!
- posted from mobile device

wcandtt  Yes, he is a good doctor!!!!  發表於 11-4-11 00:24

子爵府

國民生產總值:10889

連顯武醫生都唔平,我个仔睇1次要$280,有特效藥$320,頭3-4次睇都几好,但呢2次睇就好似冇乜效(唔知點解)......不過問心,連顯武醫生就幾有医德,問嘢好詳細,聽肺好認真(有d e生將聽筒放在腰後1,2秒就話你个肺好清),唔似其他e生咁入去唔夠10秒就出番嚟!

子爵府

國民生產總值:10889

另外,千祈唔好睇陳x成,你唔好睇佢平時好似好有禮貌咁,其實冇醫德,d姑娘又惡死,開抗生素唔講比你知,仲要个藥樽上面都唔寫住係抗生素,得个英文藥名,d市民點知呢隻係抗生素呢?仲要只係開3日抗生素藥,–个療程起碼5至7日,你話呢區d人係咪有好多都抗藥性吖

titankaine  睇過啦!就係知佢唔係好得!!
東亞銀行隔離仲衰~
個醫生同個病人張櫈分開到9丈遠~
唔知~以為我生麻瘋lor~
行入去10秒都唔洗出番來!  發表於 11-4-11 00:19

水晶宮

國民生產總值:57439

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉~急起上來~都唔知睇邊個好!

男爵府

國民生產總值:5256

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我會帶阿囡去雙鳳街市果邊個E生...."陳全",不過成日都勁多人,因為陳e生係口水佬一名,無論出面幾多人等,只要你問佢野,佢都好樂意答你...
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

大宅

國民生產總值:1627

畀面勳章

陳嘉城

禁止發言

國民生產總值:167

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.