意見反饋
義工

自由講場 今日: 2822|主題: 1017349

版主BK發生咩事

珍珠宮

國民生產總值:30287

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

突然用唔到'回覆''引用'及高級模式

王國長老

國民生產總值:116191

2019勳章 王國長老

可能技術部做緊野, 而家OK嗎? 如果再唔得我諗辦法通知技術部.

寶石宮

國民生產總值:435869

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁bk幾時會正常返, 自轉版以來都係short short地

管理員

國民生產總值:9928

2018母親節勳章 2018父親節勳章 狗年勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

pomanlife 發表於 11-4-8 22:46
咁bk幾時會正常返, 自轉版以來都係short short地

點short法? 我又無聽到會員咁講。

大臣

現在的國民很好招呼...

管理員

2018母親節勳章 2018父親節勳章 狗年勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

yoma1975 發表於 11-4-8 22:39
突然用唔到'回覆''引用'及高級模式

引用與高級模式都無事啦。
大臣

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

大臣 發表於 11-4-8 22:48
引用與高級模式都無事啦。
大臣

請看圖回帖個版面全步去曬右邊.

管理員

奇怪,我用ie,firefox都無事。

大臣

超級版主

國民生產總值:67945

2019勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

yoma1975 發表於 11-4-8 23:00
請看圖回帖個版面全步去曬右邊.

我無事,再試試

版主

國民生產總值:38160

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

safari都冇事
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

王國長老

國民生產總值:51783

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

IE無事

水晶宮

國民生產總值:51880

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我用ipad都用唔到"引用"架

珊瑚宮

國民生產總值:118395

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我入唔到私人訊息啊!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

重新登入BK,e+回POST無事啦,謝謝版主.

管理員

cat_ma 發表於 11-4-8 23:11
我用ipad都用唔到"引用"架

Ipad都應該係用safari,有朋友可以試試嗎?

大臣

管理員

yoma1975 發表於 11-4-8 23:13
重新登入BK,e+回POST無事啦,謝謝版主.

呵呵,謝謝你的意見。
大臣

珍珠宮

大臣 發表於 11-4-8 23:14
呵呵,謝謝你的意見。
大臣

但E+我入唔到私人訊息啊!見到有新信息.

管理員

係好慢定入唔到?

珍珠宮

大臣 發表於 11-4-8 23:27
係好慢定入唔到?

係咁咗私入信息,no咗5分鐘都入唔到.

管理員

yoma1975 發表於 11-4-8 23:30
係咁咗私入信息,no咗5分鐘都入唔到.

明白,我們會先跟進下。

大臣

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.