意見反饋
義工

自由講場 今日: 84|主題: 1017123

跳至
嘩,乜沙田咁多名店架?

翡翠宮

國民生產總值:76803

太耐無去沙田,今曰一起,好似去咗尖沙咀咁,burberry vivienwestwood a/x
乜宜家沙田區嘅朋友消費力咁高架?

翡翠宮

國民生產總值:98144

2019勳章 畀面勳章

呢D都只係 Second line, 同埋D鋪頭開係沙田係方便自由行 jie ~~

伯爵府

國民生產總值:16361

搵日去下先

珍珠宮

國民生產總值:42321

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yes, 方便自由行

新紅A, 點會死錯人~

佢唔想D自由行去晒又一城 (太古地產) 嘛, 佢都要截一截胡.

男爵府

國民生產總值:5884

新城市中心太多人,太多自由人,呢兩年已經戒佐去沙田行街啦,費事同啲“貴客”一齊爭嘢買。

糖糖媽  我都好耐未去過...但上2個禮拜去過一次,新城巿&一田靜左好多,我仲以為係咩大日子.眼望周圍,都見唔到有人講煲冬瓜...嗰日行得好舒服,身心舒暢 :D  發表於 11-4-9 01:33
小日子,窮快樂

男爵府

國民生產總值:7626

沙田真係超多人, 特別係新x市廣場! 而家都好少去~

大宅

國民生產總值:2027

人多車多(BB車, 手推車)

其實荃灣都多.....不過感覺上冇咁集中....冇咁多...

有時覺得咩事, 仲多人過CWB
醉心於 - 蝶古巴特拼貼 、黏土、 等 手工藝

decoupage 是一種活用專用紙及餐巾剪裁技法,
拼貼出既復古又新潮的傢具、雜貨,
把一切平平無奇的事物改裝。

有興趣可以大家一起分享~~ ^^

子爵府

國民生產總值:13489

2019勳章

係啦,鬼咁多人,我通常夜晚至去...

唔知X城個邊會唔會有個大商場呢?... 不過都唔諗喇,人地話一脈相連九龍塘呀... 可能當咗又一城係佢個場...

我仲記得好多年前佢賣港X峰,話有唔知幾多十萬尺園林花園,一望無際... 原來佢計埋九龍公園
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

寶石宮

國民生產總值:274608

真係超多人

天珠殿

國民生產總值:1056185

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都係架...所以依家都多咗行沙田...覺得都算多野行+買的

子爵府

國民生產總值:13489

2019勳章

wcpcelia 發表於 11-4-9 06:45
都係架...所以依家都多咗行沙田...覺得都算多野行+買的

但我一見人多就無乜心機行...
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

琥珀宮

國民生產總值:197050

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我對名牌麻麻地

伯爵府

國民生產總值:15560

好媽媽勳章 畀面勳章

新城市廣場日日都咁多人架啦 ..... 特別係 '自由" 人添呀 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

新城市廣場日日都咁多人架啦 ..... 特別係 '自由" 人添呀 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.