自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請介紹 - 靈芝孢子 請分享!

有冇媽咪食開靈芝孢子保健?
好想買俾年老媽媽保健,及自己食用。
覺得 (203陸)好好,但價錢好貴,
草X 都唔錯, 有人話 學者, 價錢最好

唔知要揀大牌子好,定有其它選擇?
請分享!

大宅

Re: 請介紹 - 靈芝孢子 請分享!

位元堂都ok.
有冇人知道如果食緊西藥可否又食靈芝孢子?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

已刪除用户

大宅

我媽媽比較過好多隻牌子的成份,但其中以"草X"用料成份列得最清楚,覺得比較有保證,同咪價錢都OK,所以我地都係食佢架。

男爵府

JoiseMaMa 寫道:
有冇媽咪食開靈芝孢子保健?
好想買俾年老媽媽保健,及自己食用。
覺得 (203陸)好好,但價錢好貴,
草X 都唔錯, 有人話 學者, 價錢最好

唔知要揀大牌子好,定有其它選擇?
請分享!

學者靈芝條藥方同2036一樣, 但價錢平好多..
我老公個老闆就係學者靈芝老闆lor
我老公話佢自己有cancer食好左, 所以平買益大家..
sorry, 我只講我知嘅野, 唔係賣廣告

公司website
price

複式洋房

聽阿媽話20同學者打官司輸左, 所以要改名, 個名仲要有意思(2--是2隻??靈芝, 0--是零疾病....好搞笑) ,
我媽都食左好耐靈芝孢子, 不時去華潤堂等8下d中成藥,都有比較不同牌子, 佢話20同學者差唔多, 維特就普通, 20同維特貴在宣傳, 因好多廣告同請好多promotor sell,
佢食緊陳老2靈芝王, 保健食, 佢朋友介紹保健食好, $唔貴, 有子宮小瘤食可以控制住唔大,
不過以上只係我媽意見, 佢唔講我都唔知有隻靈芝叫陳老2.

別墅

多謝各媽咪分享!

我都 聽請過 20 and 學者係一樣架,但價錢差好遠。
現在好似 草姬, 學者 and 陳老2比較抵買。

唔知幾時有特價?

男爵府

joise,
好似會展11-15有美食博覽, 我見今日都市日報有張"學者靈芝"coupon, 去counter有野送...so 唔知expo會唔會賣平d呢....

民房

我食緊我公司既靈芝同菌絲, 我食保健, 而我囡囡只係食菌絲, 因為小朋友唔需要排毒, 因為小朋友身體內無毒要排, 成人體內毒素多因此要食靈芝排毒, 菌絲由靈芝孢子發芽而生長出來, 其作用增強免疫力, 價錢唔貴, 而且有分食療及養生保健,有興趣pm給我可留電話大家聯絡.

:yawn:

男爵府

我食開余人生。

別墅

francisca,

您囡囡好得意!
我都有臨過美食博覽可能有優惠,
但我聽日9am約左盧乃本 e生開刀, 生第二個 bb

要出院先再 check 價錢

謝謝!

大宅

本人對靈芝孢子冇物認識, 其實係物東東, 只係保健品咁又有物作用, 如果係針對病人咁又係物嘢病人要用?
成日聽到好多人話佢好, 其實市面上又有咁多, 點邊隻牌子好或可靠.
請各bk媽咪指教一下.
thanks!

大宅

我食緊余仁生,早晚吃一粒,食左晚上好好訓,皮膚好左

男爵府

JoiseMaMa 寫道:
francisca,

您囡囡好得意!
我都有臨過美食博覽可能有優惠,
但我聽日9am約左盧乃本 e生開刀, 生第二個 bb

要出院先再 check 價錢

謝謝!

JoiseMAMA,
多謝先, then congratulation. 生第二胎..祝你bb健康活潑.

首頁

尾頁

跳至