跳至

首頁

尾頁

洋房

你地 d BB 有無近 30 磅呀?  我發覺佢個頭好大

別墅

我個女都係得22磅.....我都覺得抱佢辛苦
真係"鄧"個姐姐可憐

大宅

我個仔21磅姑娘話好標準喎...我抱佢一陣都手軟呀!!!

大宅

我個仔差唔多22磅, 健康院姑娘又係話好標準...佢個仔未夠1歲就咁大隻, 勁

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

亞囝21.5lbs, 姑娘話係標準.

柏芝亞囝未夠1歲就30lbs真係好重喎, 抱佢嘅人真係辛苦呀!

伯爵府

牛年勳章

我個仔都係得21磅 , 佢個仔真係超勁
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

BK Milk勳章

我個b都係20lbs咋(1yr),姑娘話標準...
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

複式洋房

佢會唔會太"忙", 連呀仔幾重都記錯???
我仔仔都係22磅...30磅太誇啦!!!

別墅

我個囡只得19磅, 已經覺得好重啦...30磅, 太誇張啦嘛!

首頁

尾頁

跳至