跳至
[2004年或之前] 8牙河馬~~~~~

首頁

尾頁

大宅

8牙河馬~~~~~

男爵府

Re: 8牙河馬~~~~~

河馬仔:
你好叻呀,咁快就出左8隻牙.勁呀

大宅

嘩, 河馬仔好似兩歲幾咁大個呀!!

大宅

Haha, 犀利呀, 8牙河馬仔 D牙仔又生得幾鬼整齊靚仔播 河馬媽, 你更加要小心d河馬仔送錶錶過你啦!

子爵府

carolliu:
張相成個小朋友咁啦! 河馬仔真利害喎, 咁快出左8隻牙仔

侯爵府

carolliu:
勁呀!! 我霖霖四隻牙都係出緊階段, 河馬仔咁快八隻牙仔, 咁咪可以開始食飯仔o羅.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

嘩... 齋睇樣, 唔知的話估佢有歲幾兩歲~~~ (因為影相都睇唔到後邊O個D究竟出O左未 )

不過話時話, 河馬仔棚牙又真係幾靚喎... Kevin仔上顎O個兩隻睇落似大板牙 (未出晒), 但已經見到條好"寬敞的走廊"啦 ?-(

大宅

wa.....河馬仔好靚仔ar!!!

侯爵府

好媽媽勳章

carolliu:

如果我o地唔係睇住河馬仔大,真係話比人知佢10個月
大都冇人信呀! 佢真係十足十兩歲大o既小朋友呀!

子爵府

好媽媽勳章

河馬仔簡直係supper呀, 我仔仔出來出去都係1/4只

大宅

carol;

嘩..河馬好犀利..咁快出左8隻呀仔..
佢好man呀 ...越大越有型bor, 唔知你呀河馬仔喜唔喜歡我家的蕎蕎呢...wakakaka.. (講笑)

男爵府

carolliu

嘩~ 8牙河馬~~~~~河馬仔個樣大個仔左好多呀~
嘻~ 河馬仔有o甘多牙, 牙癢癢時有無咬係呀~ (河馬仔, 得閒就咬下河馬媽啦 )
仲有呀~河馬仔越大越似你呀~

大宅

caroliu,

河馬仔大左好多呀,佢d牙好整齊呀,琳琳都出左6隻啦,
不過離行離啦,門牙中間仲好闊呀,佢唔肯俾人睇架!

大宅

河馬仔真係威呀 ,
晴晴而家都係得半隻牙喳!!

大宅

河馬仔出咁多隻牙仔,仲出得又齊又靚,羨慕死人!
我家有三個妹...

大宅

果然不愧係河馬仔呀吓,我柔柔豬都係得2隻咋,
仲要係"零舍聰明"嘅大姐姐......唉!

大宅

河馬仔話 : 多謝咁多靚ee讚佢wor
其實佢隻門牙查實係好"離行離啦"架,不過張相出咗嚟d牙好似好靚咁架咋

不過佢真係好老積law,成個大BB咁唔得意lar :-( :-( ,仲成日係街d人以為佢歲幾兩歲又唔識行又唔識講野,仲問我 "mug 阿bb咁大個仲未識行呀?......吓,佢得9個幾月咋...唔似wor..."
鬼咩...e起硼牙咁多牙仔,又大舊又多頭髮個樣又"佬"..唉!!!!見到你地d小b個個仲係bb樣真係羨慕死我....

lui_bb....多謝你呀...河馬真係成日失驚無神咬人架,你想唔想見佢啫 哈哈哈...第日阿銘澤出多d牙你就知... :tongue: :tongue:

複式洋房

好叻呀..
呈呈得果兩隻牙仔咋.
[size=medium]囡囡 21-10-04 [size=medium]仔仔 25-10-06

子爵府

carolliu:
聽妳咁講, 唸起河馬仔個look都正, 大件頭+man呀嘛

複式洋房

carolliu,

河馬仔出牙好勁呀!!!! 究竟佢最like食啲mug東東, 等我幫樂瑶吹谷吓先!!!!

首頁

尾頁

跳至