跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

方王錦全的暑期班有全日託管服務, 如小朋友暑假冇人湊可諗下

website: www.plkfwkc.edu.hk/edu_centre/main.html

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個女就報左劍擊班, 好少可屯門有這些機會上劍擊咪比女女接觸下囉, 有興趣都試下啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無既....不過d時間實係平時架啦,無我份

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 jamieconnie 的帖子

佢有星期六班, 不過已開班最快要8月中才再收生喎,

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁再看啦,你有無番工呀,定重做緊少奶奶

PARROTMUM  比個老姑婆上司迫走左啦, 暫時自己湊, 仲辛苦過番工, 唉!  發表於 11-6-22 20:28

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁9月先讀k1可唔可以報

PARROTMUM  你打電話去問下啦  發表於 11-6-22 20:28

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

很好的分享, 可惜我發現呢個topic太遲, 已經開哂班, 唯有等下一期.

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都係咁話,而且報好了暑假班,唔知下期仲會唔會開班??
家有寳貝囡晴晴

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 polly_tam 的帖子

下期係咩意思呢? 星期六的班係恆常班, 每三個月開班一次的, 暑期班係特別開的, 到開班前一日都可報名的

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 PARROTMUM 的帖子

我見到好似有個記憶班,唔知下次仲會唔會開呢??
家有寳貝囡晴晴

首頁

尾頁

跳至