跳至

首頁

尾頁

大宅

因為BB之前唔穩, 要瞓床,唔敢周圍去, 見佢門面都幾好, 諗住近近地向青衣城剪髮, 我好清楚同髮型師講到明係修下要長過膀頭兩吋要唔易飛起, 佢仲應我明白, 佢會就住!

同埋我叫我媽咪陪我去, 方便需要時扶我, 佢明明有位又唔比我媽咪坐我隔離, 要佢坐出reception, 結果個死佬剪到掂膀, (我最憎呢d長度成日堯起) 佢係咪低能架?! 掂膀=長過膀頭兩吋?? 因為佢一剪後面, 我見唔到阻止唔到佢, 如果我媽坐隔離, 都一定會阻止佢,所以我更加嬲,
明明有位又唔比我媽坐, (閒日下午都唔多人)!

佢仲要唔認自己剪短左, 話係按我要求?! 問我想點? 真係嬲到我呢, 剪短左我仲可以點?!我話佢不知所謂 , 連掂膀同長過膀頭兩吋都唔識分, 不過因為自己大肚唔想動氣,怕影響bb先唔再同佢嘈, 不過真係永遠都唔會再去!!!

而家真係比佢累死,起碼要兩三個星期d頭髮先長返唔堯起,朝朝要花多d時間整個頭!

成$188剪個咁簡單既頭都可以錯, 真係十幾年都未試過,唔希望有人再比完$激親!

男爵府

這間salon ,超多人,有次我企起門口等好耐..... 無人理我..
帶囡囡去剪頭髮. 坐係電單車上.. 又係等好耐... 又無人理.
走果陣. 亦無人理...

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

我見哩間野好貴呀, 所以都費時入去~

男爵府

荃灣愉景新城以前有分店,電過髪,唔靚又貴!

大宅

因為我身體唔多好, 先諗住近近地修下, 真係超嬲,所以真係唔想再有人中招, 要唱衰佢快d執!

複式洋房

E間野太貴我就唔會入去喇

珍珠宮

虎到金來勳章

重想去剪添, 青衣/葵芳/荃灣有無好的Salon介紹 ?

男爵府

係呀, 我都有去過, 剪左好次有剪咁

大宅

忍唔住要入來支持下.
呢間野好垃圾.
我都貪近剪過, 中晒招.
第2日要速速騰出cwb再剪急救.
以後一定唔幫襯.

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

仲諗住去,咁一定唔會去

別墅

我都試過,唔掂

複式洋房

回覆:cindyso 的帖子

我都試過,你一定唔會再去,因為完全唔係你想要架,流到爆

子爵府

好彩睇到呢個POST, 我本來仲想試下添 mouth:

大宅

回覆:minnie2011 的帖子

好彩我冇貪近幫襯(差少少試左!)

我去開新都會Faye, 我覺得掂呀!
都幫襯左四五年~ 貴呢間少少~
洗剪吹$202(指定髮型師),
你可以去試下!

子爵府

chiwawaplanet 發表於 11-6-29 23:28
好彩我冇貪近幫襯(差少少試左!)

我去開新都會Faye, 我覺得掂呀!

有無邊個髮型C可以介紹下呀?

禁止訪問

回覆:minnie2011 的帖子

大宅

引用:Quote:chiwawaplanet+發表於+11-6-29+23:28

原帖由 唔係化 於 11-07-04 發表
有無邊個髮型C可以介紹下呀?
我搵開J_ ck (其實我唔知可唔可以貼名)

大宅

我去過一次都怕怕.

民房

回覆:大家千萬唔會去青衣城入面間 Hair Salon, 又貴又唔掂

大肚果時諗住近近地剪個髮,點知勁唔得...之後都係要出番去再剪過...千萬唔好去...

子爵府

chiwawaplanet 發表於 11-7-6 22:24
我搵開J_ ck (其實我唔知可唔可以貼名)

Thank you so much!!

首頁

尾頁

跳至