懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

想問QEH照DETAIL SCAN係姑娘做OR醫生做??
18/11 (39w1d): Little Angel come to the world!!
14/6 (16w6d): 11.74cm...食手指~
17/5 (12w6d): 6.78cm...babygirl!!
26/4 (9w6d): 2.60cm w/ heartbeat!
07/4 (7w1d): 0.84cm w/ heartbeat!
31/3 (6w1d): 0.24cm
2011.01.20 BB 於 2010.06.11(8w2d)離開了我..
2011.04.22 BB 於 2010.09.03(7w1d)離開了我..

男爵府

醫生做的好詳細

大宅

陪月勳章

manman66 發表於 11-5-22 21:30
醫生做的好詳細

thanks!! 咁就好喇!
因為我BOOK唔到私家做..
咁照係QEH, 慳返$1800~~^^
18/11 (39w1d): Little Angel come to the world!!
17/5 (12w6d): 6.78cm...babygirl!!
26/4 (9w6d): 2.60cm w/ heartbeat!
07/4 (7w1d): 0.84cm w/ heartbeat!
2011.01.20 BB 於 2010.06.11(8w2d)離開了我..
2011.04.22 BB 於 2010.09.03(7w1d)離開了我..

複式洋房

TKO係助產士照, 真係唔係好得~~

大宅

陪月勳章

buzzkv 發表於 11-5-22 22:24
TKO係助產士照, 真係唔係好得~~

大家都係政府醫院,
點解會一間間唔同架..~~?

伯爵府

我上年先係QE照完,但係幫我照果個係助產士黎架,我仲睇到佢個名牌,所以肯定唔係醫生,不過個助產士照果時都算詳細...............

大宅

陪月勳章

spicymama 發表於 11-5-23 00:25
我上年先係QE照完,但係幫我照果個係助產士黎架,我仲睇到佢個名牌,所以肯定唔係醫生,不過個助產士照果時都算 ...

但有冇醫生咁細心/專業架???

複式洋房

回覆 StevenYo 的帖子

佢淨係照頭, 肺, 心, 腎,... 手腳我都睇唔到, 手指腳指仲話依家唔數唔照架啦!!!??? 激爆~
前年大仔出世都仲係醫生照, 都好細心,.... 政府醫療質數真係愈來愈低~~

伯爵府

回覆 StevenYo 的帖子

我係出面搵醫生照過,相比下,當然出面比錢果啲會講得多啲,同埋會好主動話你知BB既性別,至於QE果度照既時候,我問果位助產士BB既性別時,佢只係講我地唔會check埋性別架,如果你要知,你要自己出去再照架!

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

醫生照, 好詳細, 一路照一路講解, 仲問我知唔知性別, 我話知, 不過佢都講多次同比我睇埋.

大宅

陪月勳章

有啲人係助產士做, 有啲人係醫生做...
咁真係唔知到時邊個幫我做喇....

唉! 本來想約冼世源做,
但點知上星期(12w6d)問話已經話full晒...

男爵府

畀面勳章

我係qe助產士照既,之前唐氏都係同一個助產士照。我覺得助產士都好詳細,仲有主動睇性別添

別墅

我都係QE 度頸皮同照結構呀! 係醫生幫我度頸皮,助產士幫我照結構既! 助產士好詳細咁同我照o的內臟,又數晒o的手指腳指wor,仲同我講埋bb 既性別呀!

大宅

畀面勳章

我响QE 照結構係助產士做,我私家同政府都有照,私家詳細好多,成個過程仲燒埋光碟俾你。

首頁

尾頁

跳至