跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好無奈! 帶阿仔出街成日比人投以怪眼光對待

我其實都28歲人嫁啦!不過外表睇落仲係似20歲倒

公爵府

Re: 好無奈! 帶阿仔出街成日比人投以怪眼光對待

你個樣好細路女架? 或者 d 人羡慕你呢, 你可以由好方面諗丫, 做左媽咪, 應該好自豪先係, 唔好無奈喇, 比 d 心機湊 bb 仲好啦
[/url]

大宅

好同意蝦蝦既講法呀,,,或者佢地係羨慕你咁後生就有個溫馨家庭呢...唔駛理人睇點既,,最緊要自己開心麻,,,

大宅

我都係咁呀~~
成日人望架~~
我而家21歲~~但好多人都問我係咪得16歲~~
呆哂啦~~
上次去萬寧有個女仔好大聲咁問我個仔係咪我細佬~~
唉~~好唔知點答佢好囉~勁魚呀~

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

rwy ,

可能人地唔係0禁諗呢,正如我都比[超]一樣,我覺得佢地係望bb 0羅, 好順便look一look媽咪, 正如我都係0禁look人地,出於好奇,你0禁younglook,人地羨慕就真,你應該開心0架

複式洋房

多謝你地安慰我,我都覺得我應該為我個仔而驕傲

男爵府

你應該好自豪啦! 我希望第時帶個女出街d人都以為佢係我個妹啦. haha!
上次去旺角都有好多人問我是否買書呢. haha

大宅

你地就好拉,我都不知幾羨慕....我生完呀b後簡直有未老先衰症....個個叫我做呀姐...... :-(

大宅

我雖然都廿一歲,但個樣都係未成年咁…我有次揹個女去街市,係燒味檔買
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

公爵府

其實我反而羡慕你地咁細個就生 bb 就真, 第日可以姐弟/姐妹咁既款
[/url]

大宅

蝦蝦 寫道:
其實我反而羡慕你地咁細個就生 bb 就真, 第日可以姐弟/姐妹咁既款 [/quote]

我都係咁話,,我21,22歲果年都係岩岩出黎做野咋,,,果時不知天高地厚..如果果時生左個囝,,都唔知識唔識做人亞媽 嘿嘿?-( ?-( [quote]

男爵府

早生有佢的好處的, 同仔女少d代溝, 但就要細細個便lose 自由了..

別墅

cpcog 寫道:
早生有佢的好處的, 同仔女少d代溝, 但就要細細個便lose 自由了..

但係早生早d甩身,到時仔大女大,兩公婆可以四圍去呀﹗
睇你要先苦後甜定先甜後苦嘞﹗

男爵府

其實我prefer早生, 但我們都想過幾年二人世界先.. 而且我諗住拖得就拖..最後唔洗生.. haha

首頁

尾頁

跳至