跳至

首頁

尾頁

民房

分享愛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

隻肥豬希打完針

個姑娘仲話 你個仔一日食三餐奶 每次八安奶太少啦

16磅10左右,個姑娘仲話你個仔輕左

咁點先叫重= = 吾通18 19磅叫ok身型=.=

打完針隻豬仔喊左二聲,之后回到家喊足成個下晏=.=訓下又醒下,結果見佢發燒,比藥佢吃~~~食埋奶訓,但肥豬仔今日食奶食得五安奶訓埋覺b,比埋退燒貼佢用埋,等佢好少少,訓左三個鐘左右 未醒~~~~個仔變左大碼b

身長仲要長過sindy個仔=.="""""""""""""

大把衫佢吾晒再著= =

複式洋房

我個仔都發燒, 無胃口......
你個仔 16磅幾,好ok 啦, 我0係私家打, 佢得 6.7 kg, e 生都話佢中碼

bab189295  最大問題佢咁大件 搞到我的中碼片吾岩用呢=.=仲有成十包 嘔電~  發表於 11-5-28 21:56

男爵府

我隻豬仔當時胃口無差呀,亦都無厭奶~
其實個姑娘係咪想講:你個B條生長線跌左呀...
身型咁長.第時又可能多個高佬啵

民房

分享愛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

回覆 sindychung 的帖子

咁高把鬼咩

n年后,要我依個老人家枱高個頭望住佢咩=.=陰公~~~

我咪同佢老豆講 你個仔又長左身型 的衫又晒la=.=-叫你,亞媽咪拿咁多來=.=仲要全粉紅-,-狠女恨到發燒 sindy 我99仲勁-.-佢話你有左 如果係孖你話幾好 女都吾緊要~
最好一男一女好意頭=.=我家下幾時變左豬拿架=.=""""""""

今年要返學咪破壞我好事tim==

係牙~佢話佢生長線跌左
又話佢輕左磅-,-咁點先叫重~

sindychung  其實BB精靈健康,唔係超晒重或過輕,係唔需要咁擔心 -,-  發表於 11-5-28 23:44
sindychung  咁又唔好,有衫拎唔洗自己俾錢買已經可以慳好多la!...不過你99係衰d既,恨要孫女恨到咁XD  發表於 11-5-28 23:43

首頁

尾頁

跳至