跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想同bb 返去溫哥華, 成12hrs, 要帶D咩 呢...bb 食奶粉, 消毒奶瓶煲都要帶去嗎?

大宅

BK Milk勳章

不如簡單D用即棄的奶樽啦, 煲都帶埋上去好麻煩喎....

咁你BB幾大呀, 可以食其他野嗎?

複式洋房

there are something like a plastic bag and you can prepare with the right amount of powder in there, and tug into a plastic bottle before you add water ... can use that for a try .. my sis in law use that too when she first travel with her kids.
take a look this link ... hope can help
http://www.playtexbaby.com/Bottles/Dropins
***** Beselsel *****

複式洋房

我地係大仔二歲時都係去溫哥華. 我地帶左一個大的保溫樽, 用來帶熱水, 一個盛溫水的樽, 雖然話機上有冷熱水, 但空姐不是常常有時間幫你. 另外, 帶左四次奶粉用四個奶樽. 結果仔仔係機上只係食左兩次奶, 因為空姐成日有果汁. 唔... 仲要帶三四條片片, 一套衫褲, 免佢有需要時換. 我仔食奶咀, 怕係機上唔見左, 又多帶兩個. 再加一兩件佢的心愛玩具同小食.... 哈, 一個大背嚢滿滿都是他的野.

首頁

尾頁

跳至