自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好心啦, 1個鐘頭打番屋企一次又點姐, 自己走去玩 我地香港大把在職媽媽, 放左工就親力親為, 無佢咁多藉口, 妖! 難為上天比對可愛仔仔佢~

cissie  agree with bkfans  發表於 11-6-27 05:29
bkfans  我諗BK大把阿媽寧願交啲細路俾外人都唔會俾99湊啦.  發表於 11-6-26 20:32
arale1668  話佢去r洲做野喎....  發表於 11-6-26 08:57

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:做mud有麻麻唔比湊, 交對仔比個不男不女既外人湊?

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

pg ?
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

講緊乜水

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

pak g

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

應該講緊PG歐遊+做嘢, 將對仔交俾外人化妝師好友 RicX ChXn照顧, 都唔交俾給嫲嫲爺爺照顧

carng.ng  開緊戰梗係唔俾la!  發表於 11-6-26 21:11

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

歐遊?咁好心情?仲丟底兩個小朋友?真係無陰公。。。

小bie豬  証實左係幫now拍時裝特輯啦  發表於 11-6-26 17:58

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小朋友最慘

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

真係慘啦,做佢哋嘅仔!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:stkyo 的帖子

咪係。成曰口講對對仔幾好。咪周不時掉低對仔比人湊。

男爵府

畀面勳章

都話咗佢癲ga la,如果對仔判俾佢就慘啦!

tszwan123  係!  發表於 11-6-26 16:56
蜆介鯪魚球  agree~  發表於 11-6-26 13:09

大宅

pg好似係去咗歐洲幫NOW影相嘛..!!!

拉姑唔係去咗唔知邊度幫鬍蘇kong湊孫咩...???

d雜誌係咁講架喎..

arale1668  新加坡  發表於 11-6-26 14:51

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

hyogacom 發表於 11-6-26 09:39
唔明
霆鋒宣佈搞離婚 栢芝透視銀 老友湊人球仔

【鋒芝變之苦了孩子】被張栢芝發功數臭的謝霆鋒,前日已發聲明顯示自己的離婚意向,今日他將現身北京跟傳媒見面,栢芝則在歐洲為 now拍攝特輯銀。不過栢芝日前穿上透視裝開工時眉頭深鎖,明顯備受婚變困擾。至於行蹤成謎的 Lucas和 Quintus,原來栢芝離港前已交由化妝師好友 Rick Chin照顧。對於栢芝寧交孫仔予外人也不交給嫲嫲照顧,身為爺爺的謝賢大感無奈說:「冇法子,佢係要咁樣做,人哋有眼睇嘅!」據悉霆鋒對兩子變人球也大感不滿。

張栢芝上月跟口中「貓哭老鼠」的陳冠希機艙言好,猶如引火自焚,賠上了名聲,更賠上了與謝霆鋒的五年婚姻。機艙事件上月 18日被本報獨家踢爆後,令淫照風暴後一直力撐栢芝的霆鋒怒不可遏。據悉,栢芝最先以短訊向霆鋒提出離婚,其後箍煲失敗,於是便轉而連環出招反擊霆鋒,意圖為將來力爭兩子撫養權對簿公堂而力挽形象。

.......

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110626&sec_id=462&subsec_id=463&art_id=15375827

男爵府

引用:應該講緊PG歐遊+做嘢,+將對仔交俾外人化妝

原帖由 mishabella 於 11-06-26 發表
應該講緊PG歐遊+做嘢, 將對仔交俾外人化妝師好友 RicX ChXn照顧, 都唔交俾給嫲嫲爺爺照顧 ...
果個化妝師成個基佬咁,d仔跟佢?唔係好放心喎!
每小時打電話?講嘢咩?
扮晒好媽媽!
周星爺話齋:呢d咪過晒火囉!!!

mybee0103  我也是這麼想.  發表於 11-6-27 00:18

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆:做mud有麻麻唔比湊, 交對仔比個不男不女既外人湊?

如果呢條問題放係 "婆媳關係",肯定好多人都唔會贊成俾99湊
正如好多人寧願請工人都唔俾99湊

小bie豬  agree  發表於 11-6-26 17:59
maypig  agree  發表於 11-6-26 14:23

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

戥拉姑心痛,唔可以見個孫仔!

首頁

尾頁

跳至