跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想做有關護士工作,但英文又唔好,請問那裡可以進修。謝

男爵府

環保接龍勳章

上esl 學英文先囉*
我e+都係esl...不過就....如果個低唔好考分班就唔好撞答案
一陣撞岩哂去左高班就聽唔明,,
好似我e+咁-3-""" 唔知學緊d咩

複式洋房

回覆:shan6233 的帖子

我都想,但又要返工,我返工唔近San Francisco ,近daly city 。
我要進快親身報名,唔知邊間有夜晚班

男爵府

環保接龍勳章

引用:我都想,但又要返工,我返工唔近San+Franci

原帖由 618844poon 於 11-06-27 發表
我都想,但又要返工,我返工唔近San Francisco ,近daly city 。
我要進快親身報名,唔知邊間有夜晚班:sickm ...
如果我呢面就有。我返緊夜晚6-9。你岩岩定係?返咩牙依家?我都想快d揾到野做。我28考車筆試喇。緊張ing

複式洋房

回覆:shan6233 的帖子

我住sf,筆試ok左,路試唔得,等排期再考。
文員,不過暑假會難搵工。

男爵府

環保接龍勳章

引用:我住sf,筆試ok左,路試唔得,等排期再考。

原帖由 618844poon 於 11-06-27 發表
我住sf,筆試ok左,路試唔得,等排期再考。
文員,不過暑假會難搵工。

...
路試吾得要等幾耐牙?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 618844poon 的帖子

Daly City 一係去CCSF 讀英文, CCSF 都有好多VOCATIONAL 既班, 可能都有X RAY 讀, 我朋友讀抽血都係CCSF 讀. 有好多班架, 應該有夜晚班, 交通又方便. 我住SF 架, 得閒出黎見下, 識多個FD

CCSF 網址:
www.ccsf.edu

複式洋房

回覆:sfmeow 的帖子

Thank you !
路試即日可以補考,最多考三次,三次過後要再比錢。
路試肥第一次,第二次就要比錢,我考左二次第二次比$6元美金。
比個e-mail 我

首頁

尾頁

跳至