婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今日帶阿仔去睇醫生,
見到有個媽媽, 同6299帶個女去打針.
睇個樣媽媽應該要返緊工, 放飯之類, 平時係6299湊女.
係診所佢地剩係見面打左聲招呼, 之後零交流, 輪流同個女玩.

我睇到mouth:

你地平時係咪都係咁架.........

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆:你地係咪咁架?

Yes 零交流!

珍珠宮

我好D.....自己阿媽幫我湊, 點都唔會O交流....

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同99真係O交流同62凡而有野講,我唔同我99講野架因為真係怕鬼左佢,我唔想我有咩失言又話hurt到佢。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係咁BO
佢唔係我呀媽,真係唔知有咩可以同佢地傾

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

0 交流就差不多,不過我99吾會幚我任何野,更枉論湊囝

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都算係,佢唔主動同我講嘢,我唔會專登打開話題唔係我唔想同佢哋傾偈,係佢哋都唔想同我傾~以前我有試過撩佢哋傾偈,次次都俾人噴到一面屁,試多幾次之後,我放棄啦!

禁止訪問

伯爵府

多謝咁多位媽咪既回應先.
我真係見識少, 第一次見到咁既情況;
我諗第日個bb 大個D, 情況應該會有改善呱.........

大宅

我係 0交流,
因為一同佢傾 一定煩到嘔

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

ME TOO..無乜交流. 有時都會想問下阿仔的情況, 就會驚佢諗我係要佢 "報告"
只係阿仔病病地時先會問下有無肚疴之類
有次多口問佢阿仔午餐食D乜, 佢都係求其答我 : 咪家常便飯
大家都無心去溝通, 咪算囉
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

大宅

有時唔係想0交流, 但係好怕係佢面前講錯野! 講者無心聼者有意....
我同99講幾咀OK, 但係唔會講得深入!

首頁

尾頁

跳至