自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Thanks

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

如果諗住玩全日而小朋友有番咁大個 (最小 5、6歲) 全日飛一定是抵! 最好有免費 $45飛, 因再加 $90 就可升級至 $148 任玩飛!

伯爵府

回覆:Juliaqq 的帖子

想問下買金幣點計,一個遊戲多少個金幣呢?

公爵府

好媽媽勳章

引用:想問下買金幣點計,一個遊戲多少個金幣呢?

原帖由 amazing 於 11-07-14 發表
想問下買金幣點計,一個遊戲多少個金幣呢?
長城2個金幣,其他一個,每個金幣20元
不過朋友今日下午去已經好多人

侯爵府

畀面勳章

我覺得睇番你係咩時間去

如果平日早去,小朋友有番5歲或以上..就全日抵

如果你係下午或weekend去,一定多人,可能排得隊黎都係玩到4~5個, 就稱不上抵

我剛剛星期一未開門就去到, 玩到夜晚6點幾先走

阿女起碼玩左廿幾次....扣除食野排隊去廁所等等

起碼跳足3小時

wcpcelia  thanks  發表於 11-7-14 20:40

伯爵府

回覆:k_lego 的帖子

我諗住明天食完早餐就去。去九龍站坐機鐵,即日來回$52,有無人試過?要幾耐呢?入面有咩食架!萬分感謝你們!

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

回覆 amazing 的帖子

YES, $20 一個"親紫幣"!!

珍珠宮

我上次都係九龍站搭, 兒童飛係客務中心/售票處 "嘟", 大人飛要落扶手電梯, 入閘前的臨時 counter買 (唔知而家有冇改?) 連埋等車加行入去會場都要40-45min左右!! 建議出返嚟售票處出面的食肆食野 (記住出場前記得揾d哥哥蓋手印才可再次入場!!!) 入面 "小食亭" 超貴!! 不要買吖!!!!!~~~

大宅

我今天去完, 一大早就到, 就冇咩人, 玩得好開心, 因為小朋友都有8歲, 但一過十二點就開始人多, 但都係等十分鐘到, ok 啦
但入邊啲野食真係唔係好得, 貴都算, 但真係唔好食

我叫左
一隻熱狗
一隻雞脾
一支綠茶
一份魚蛋
就$91

最唔低就係劃晝, 要$98, 我見佢話要30分鐘, 就好開心, 以為可以hea吓啦
點知一句, 呢個係親子, 你都要一入我地會在提示你,
早知唔去啦

侯爵府

畀面勳章

我冇試過啊, 但之前坐過機鐵去機場都唔算耐
你應該可以上港鐵個網check番大約行車時間

野食我覺得價錢一般, 不過講真去得呢d你唔會預佢平囉

場內我見28蚊一份sandwich, 但冇認真睇
因為我出左出面食 (可以出之前俾佢吸個印, 食完可再入去)
我去果間xxxxx kitchen
$48 set lunch 一飯一湯一汽水
又唔係話真係好貴,但選擇少,填飽個肚就算
另外有間subway有4種包賣,$39

伯爵府

回覆:k_lego 的帖子

Thx all!

洋房

感覺好烏糟!

子爵府

我同仔仔尋日一早去咗玩,大致上ok ge,人都唔算多,不過d game 個個都算唔多,食野方面我都係出去出面食,佢入面d野太貴喇,最唔開心就係個仔臨走玩多最後一次長城ge時候,唔知點樣整到損咗,仲係一條成吋長ge血痕.....我c6已經一齊入埋去睇住都搞成咁,最終佢緊係比我剷鑊金ga la...

首頁

尾頁

跳至