興趣嗜好

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

hi~~

水晶宮

自己友就返埋黎啦~~~

水晶宮

自己友返埋黎x2

水晶宮

jk923 發表於 11-7-30 18:32
自己友返埋黎x2
個IPAD冇再蝦你嗱~~~

水晶宮

之前同你地講果個人,唔知可唔可以叫傻婆,佢响FANS網寫左好多嘢比子華,POST心你地睇下,時間係由遠至近~~~

子華 你要對我負全責^^

子華,不知不覺已經喜歡你十年,你知道嗎?上次你第一次過黎廣州開show,其實我好想去睇的,可惜過陣時我無錢失業,又要考會計證,最主要系無錢,我無可能問我媽借錢去支持你呱?我唔會咁做,(喜歡你,系我個人事,因為我愛你,願意將自己所穩的錢花在你身上,但不代表我屋企人)相信你都唔贊成我咁做,系唔系???上次不能親自支持你,我覺得好遺憾,所以系過時我就對自己講,下次子華再黎廣州開show,我一定要去,所以系你今次のshow公開售票之前我就打份短期工,兩千幾蚊工資差不多三千一次過花在你身上,今次你系廣州開的七場show我支持左你五場,結婚個一環節,場場我都搏命沖上前臺,希望可以上到去,但我真系唔夠運,次次都無我份,連最后一場都無我份,相信無人好似我咁黑仔^^(早知道穿婚紗有用,我就去租套啦,相信租套價錢唔系好貴呱)我睇你咁多場,連保安、黃牛黨都知道我黎睇左好多場,而你就唔知有我呢個人存在,注意唔到我,其他人你就甘記得,知道距之前黎睇過,而我就一點都唔記得,難道要我整個你的樣出黎,你先至認得我吖??還是你存心激我吖???子華
子華,我為左得到你的簽名、合照原來都要咁難,為左得到你簽名和合照,我樸左你四天(28291516號),呢四日我都系下午四點開始等你,但都等唔到你,眼見16號系最后一場,我點都要得到你的簽名、合照,我心捻之前樸唔到你,原因可能自己等錯門口或者自己走漏眼,我想要知道你系邊個門口入黎,個班黃牛黨肯定知道,要距地個班野幫手,就要俾甜頭俾距地,所以我系距地個到買左張飛,因為我系票務中心睇過16號位置唔夠前,所以無買。子華,我知道你好討厭個班黃牛黨,我都唔想同個班野咁友好,但我知道,如果要知道你系邊個門口入,就只得個班野可以幫到我,子華,對唔住! 真系對唔! sorry!sorry! 請你原諒我^^^ (之前個幾場我都系正規地方買飛的,只得16號系黃牛黨到買),我不是想推卸責任....我向你保證,以後支持你^買飛我都會系正規地方買,絕不會再光顧黃牛黨......
我雖然死盯住個門口但又担心自己会走漏眼,所以我叫個班黃牛黨,見到子華入黎就講俾我聽,個班野就系好眼厲,你台車都未使入黎,個班野就知道,叫我,你的子華黎啦 ! 我唔系好確信,等到你台車使到埋黎,見到你台車的車牌才敢信,終於俾我等到你,真系好開心,好開心,我無法用詞語表達當時的心情,(系你未到之前,我捻好左要對你講D咩野)但當見到你后就咩都唔記得自己要對你講D咩野,開心過頭,現在捻翻起覺得自己當時似個傻婆咁,點解其他人得到你簽名咁容易,而我就甘難,要得到你的簽名和合照真系得來不易吖……我知道你好趕時間,要排演,時間咁急,你都滿足我的願望,多謝你,子華

子華,你又知唔知,當M年前我喜歡你之後,我睇其他男人都系垃圾,睇唔上眼,黃子華,你是不是要對我負全責,呵呵……。。。點解要搞到自己甘樣,不斷重複問我自己,我究竟喜歡你D咩野,原來愛一個人系沒有理由,系無點解的,喜歡就系喜歡,喜歡你,是因為你叫黃子華^^我無後悔自己中意你,我亦知道自己系到做緊D咩野,子華,我愛你,都系老一句請你多注意自己的身體,穩錢固然重要,但錢系穩唔曬,身體比其他都緊要,子華,你永遠系最好的,我會一直系你身邊支持你的

(我人比較自私,合照、簽名系子華唯一俾我的野,所以唔打算將我與子華的合照和簽名上存到論壇到分享,請各位LZ原諒)仲有,這句話我想對芒果講の我覺得子華唔中意我地講“助養”兩個字,不如叫“支持”,好唔好

水晶宮

我老公幫我搞掂左!

水晶宮

jk923 發表於 11-7-30 18:51
我老公幫我搞掂左!
咁正,咁你唔洗大叫啦~~~

水晶宮

子華 子華

HELLO,子華,無錯,又系我最愛, 講樣野俾你聽,我可能失業,又可能唔會,點解?都要講講前因后果,再前因嘅,我宜家做系財務工作,系我第一份文職,我之前做嘅都系促銷之類,我口才咁差都能做促銷算是奇跡,哈哈……其實我覺得做促銷無咩前途,加上真系唔系好巖我,先至想轉行,但又唔知做咩好,都無一技之長,後來我佰爺話不如去考個會計證,做會計都幾好,跟住距就幫我穩培訓班,唯有去讀,距幫我穩左學校就無理我,又唔問我讀成點,好似無左呢會事咁,個陣時考呢個證真系好無信心,又無個撐我,我媽我爸又唔撐我,親戚朋友又唔撐我,,距地話我實唔得,你又唔撐我,當時真系好想得到你嘅支持,你知唔知道…算啦!都過左去,你當時又唔知,不能怪你。。。。
你正衰你黎嘅,我就應付考試,而你當時做緊大瓁場SHOW,見你做得幾爽喔,,其實你點解唔早過黎廣州開,系要搞到宜家,真系吾明。。。你都唔知人家當時幾怕嘅,又當心考唔到又怕自己到時入考場黎失憶咁我就死得,幾想你黎代我考試,咁我就唔使咁辛苦嘛!呵呵……..子華,距地唔支持我考呢個證就算,仲要講好難聽嘅說話,記得我最要好嘅朋友講左句,你唔好考,你考唔到嘅,你以前讀書咁差,等於將錢掉入珠江河。。。。子華,呢D就系所謂嘅朋友,不過距講咩對我黎講都無問題,而我媽講嘅說話先令我難受,其他人講無所謂,我唔在乎,但系距系我媽黎嘎,距講個句說話我聽左真系當場喊,不過算啦!或者距系當心我,用左好另類嘅方法黎支持我呱!只系距嘅女一時接受唔到。。。呢個證真系系好多人睇唔好嘅情況下考的,不過到宜家真系搞唔清楚自己當時點考到個證,哈哈……因為考左呢個證,想俾自己一個交代,所以我點都要穩份財務,穩呢份之前已經見左好多份,個個都話我無經驗,唔收我,系呢份肯俾機會我,但做左已經差唔多兩個月,,到宜家連自己崗位都未做好,上星期霞姐穩我傾計,即系我老頂,距咁講,“啊賢,你黎左呢到做已經有兩個月,其實霞姐一直俾機會你,你記唔記得你當日黎面試講左一句說話,你話你從來都未做個呢行,你想轉行,你話有心系呢行到做,你希望公司俾機會你,公司願意俾機會你,但你到現在都未完全上手,未完全獨立,你知唔知到其他新人黎做,向來都系由之前做開嘅同事黎跟,我唔理,我認為距唔掂就炒距,但系你,霞姐對你已經好偏,你一入到黎,由我親自黎跟,其他同事已經有意見,我唔想教出黎嘅人系咁,霞姐要求好低,希望你能夠獨立,將自己嘅工作做好,就咁簡單。。”跟住我接住距說話,我話,好對唔住,我令霞姐你失望,好多謝公司,好多謝霞姐你肯俾機會我,請俾多一個月時間我,如果呢個月我都不能做好自己嘅工作,我會自動遲職。。霞姐當時望望我,講左句慢慢黎,唔使咁急,遇到唔識就問,出去做野啦!我都唔知距咩意思,其實仲系做唔好,我自己都無面目留系到,倒不如自己炒自己,宜家都過左半個月,仲有半個月時間,如果都系咁,我會遲職,子華,你放心,我會盡力做好,希望半個月之後講俾你聽嘅會系好消息,而唔會系壞消息2010/7/17

子華,最愛做到了 YES你要贊我

我嘅靚仔,我嘅美男子,生日快樂、情人節快樂,I LOVE YOU I MISS YOU,
我話過講俾你聽嘅絕對系好消息,我唔會令你失望嘅,我做到了,我唔使遲職,基本上我都系自己獨立完成,月尾複核都是我自己一個人復嘅,無依靠別人,雖然系有點慢,亦都有做錯,但小小錯誤我會原諒自己嘅,只要自己過一關過到,就得,霞姐都贊我GOOD VERY GOOD,不過我最 最 最 最 最 最想你贊我,你就贊贊我啦,唔好咁孤寒啦,贊贊我啦,我好想聽你嘅讚美嘛!我本來打算想今個月十六號先至同你講嘅,因為第一 個日系七夕,第二 七個月前嘅十六號系我難忘日子,因為個日有你俾我嘅回憶,好特別,所以想個日先至將呢個好消息講俾你聽嘅,但我唔等得,想即刻同你講,呵呵!
前兩日先至結轉嘅,因為要等到月尾結轉先至能夠做得到今個月嘅野,我大把嘢做,大把出貨單要做,其實我做呢間系一間物流公司黎嘅,我嘅崗位系做出貨單,調單,退倉單,然後將件數,金額,計埋進貨金額填入收單表到,收單表不能做錯,同店鋪追錢要睇我收單表嘅,所以要複核兩次,睇有無做錯,首先同超贏複核(超贏系我公司用嘅帳套),然後同進銷存複核,結果我做錯兩件,第一 我將店鋪搞錯,即系明明琼海店退货,我将距睇成珠海店退货,我都几佩服自己眼睛,唔知咩眼睛黎嘅,琼海、珠海都可以睇错,仲有就系潮陽店我登小兩件,呵呵……其實呢D唔應該錯,但我都做錯,以後我會細心D
我睇左你系盧永仁博士結婚週年紀念嘅照片,貌似你又肥左,但後來睇左你宣傳照片,又好似唔系,睇照片真系好難知你是否肥左,如果你嘅人站系我面前,就知你有無肥到,因為我中意見到黃子華肥肥白白嘅樣,知道嗎?。。。。。我换左图了,你望望左上角嘅图,你呢个样实在太迷人,太诱了,你想谋杀咩,你倒不如直接D过黎罗我命算了,等我可以死系你怀抱
11月就開SHOW,唔好俾咁大壓力俾自己,你越近開SHOW,怕你就越緊張,唔好咁緊張,上次見你時,我都感受到你好緊張,記住放鬆心情,我會支持你,我對你幾時都系咁有信心嘅
差唔多你生日啦,生日禮物已經準備左,我好想親手送俾你,好想同你一起過,子華,我真系好掛住你,好想見到你
子華,我宜家好當心香港場SHOW嘅問題,怕訂唔到飛,救命
仲有就系多謝曾經系《子華
子華》帖支持我嘅朋友,你地嘅留言我有睇,亦都收到,系我對自己存在懷疑時,對自己無咩信心時,你地咁支持我,再一次多謝你地,多謝!

水晶宮

子華^^請你记住……

子華,祝你95號生日快樂,HAPPY BIRTHDAY

健康篇

又系我呢條友仔啦,我睇左你近排嘅訪問,我只想問你,你落街買麵包,咁你呢個麵包,唔好同我講系你嘅午餐呱,還是你見肚餓,所以先至食個包填填肚呢,如果你將它當成正餐嘅話,咁唔系幾好,一來無營養,二來對個胃唔好,麵包、杯仔面、凡事面類都唔可以食得太多,我知道你中意食呢D,其實我都不太明白,只系知道如果一日三餐都系食呢D面類嘅話,對個胃好大影響,無營養系肯定嘅事,我聽人講話唔好食太多醋喔,食小小就有益健康,但食太多會灼伤食道,仲有嘅不過我唔記得咯,系啦!你唔好咁夜訓吖,對身體同樣都系唔好,不過咩唔好我又唔知,哈哈……,剩系知夜訓對皮膚唔好,不過你咁夜訓,點解皮膚都咁好嘅,唔公平,好似跑題,走入正題,子華,我希望你注意你自己身體,你話能食、能跑已經好好,但我更想你健康,希望你唔好太夜訓覺,調節翻作息時間,注意飲食,食嘢要定時,唔好食太多面類,因為呢D無咩營養,特別杯仔面,我寧願你煮個面食,宜家你差唔多開SHOW,更要食D有營養嘅嘢,早點訓覺,唔好太夜上黎!早D上黎,睇完就早D訓啦!都是個句說話,最愛好想見到黃子華肥肥白白嘅樣,你唔好減肥吖,你宜家嘅任務就系增肥。

心語篇

一直以黎,我都幾認同一句歌詞,愛要大聲說出來,我覺得幾巖,有咩感受要講出黎,對方先至知你嘅心意,愛一個人系放在心裏面,但都要講出黎,因為屈系心裡面系好難受,其實做人就應該直接一點會好D,我會大聲講,子華,我愛你,我好掛住你,其實人真是矛盾動物,有時我又擔心咁直白,你會點睇我叻,你會唔會睇唔起我叻,或者你會覺得,呢個人麵皮咁厚,咁不知廉恥,又或者你只是當一個笑話黎睇,笑完就算,實在有太多或者,有太多擔心,但宜家嘅我無乜力氣去了解你內心嘅霖發,你中意點睇我就點睇,我只尊重翻我自己對你嘅感覺,呢份愛,所以我會將自己對你所有感受直接表達出黎,你可以將我以下落黎講嘅野當恐怖笑話,,但有一點,請你記住,你嘅健康比什麽都重要,提前祝你11月香港SHOW演出成功

其實下面系首歌黎嘅,系我送俾你嘅,感覺唔似首歌咁,但其實系首歌黎嘅,第一次作將就啦!歌名《LOVE

有人問我中意你什麽,可笑的我說不出來

我也不清楚自己點解對你如此執著

你能告訴我點解嗎

有時我討厭自己,為何變得如此小氣

常為你和她一起而妒忌

亦恨自己點解咁在意你所說每一句說話

原來這一切都是因為我愛你

每次想起你我都會覺得甜蜜

因為是你,所以我愛

常聽人講世界沒有長久的愛

而我確相信愛是可以恒久

感激緣分,在茫茫人海中

讓我可以愛上你已沒有所求

無從解釋,不可說明的愛

記得那天與你近距離接觸,雖未能與你說上話

但我心裡已感覺到無比快樂

當我望著你時,個種感覺是無法說清楚

在我心裡作出決定,你是我今生所認定嘅人

愛上你我不敢有所求

只想你明白,這世界上有一個人,真心愛著你

請你記住,我只想你好

愿健康快樂永遠圍著你

永远支持你

——最爱27/8

我覺得佢開始SHORT得好較關~~~mouth:

水晶宮

子華,请注意休息。。望你会睇到 。

HI
,子華,我好似好耐无同你呢到讲过什么说话,其实好想对你讲,我近排发生左咩事,我开心与否都想詳細同你講,但……唔知你想唔想聽,算了,呢到就讲其他吧!仲有25日你就开SHOW,近排见你又要筹备舞台剧,排演,好辛苦吧?不过呢D辛苦系开心的辛苦,是吧!你工作室都几齐全,又有桌球(应该无睇错挂),又有零食,幾写意,哈哈……,为呢个舞台剧,见你不断宣传,又上上roadshow , 做下杂志访问等等宣传,都够你烦,哈哈……,请注意休息,唔好太辛苦啊,知道吗?尽量唔好太夜训,工作系重要,尽量啦!尽量早D上床训,可以吗?记得多饮温开水,系温开水,唔好食太多容易上火嘅野,什么辣嘅嘢,或者饼干之类都零食,因为对喉咙无益,我知你明白,又唔系第一次开,什么可以食,什么唔可以食,呢D你都清楚,系我太多事,我老毛病又犯,但只系想关心你。。。。

想问你有无留意广州场,系米奇老鼠花簇夹住个张蓝色信封??唔知你有无留意佛山场我俾你嘅蜂蜜???我系用橙色嘅环保袋装噶,里面放左两瓶蜂蜜,唔知你有无见到,唔知你有无冲黎饮,呢D蜂蜜唔系出面买个D,系我叫外婆拖人系蜂蜜场到买噶,如果無熟人介紹的話,可能會放些小其他雜質,所以系绝对天然,无添加任何杂质,點解會買蜂蜜俾你,系因为我上网睇过,又听人讲过,饮蜂蜜对身体、对喉咙都好,所以我先至买,其實唔至兩小瓶,我系香港场都有罗左过去,不过,岩岩个月份系广州亚运会,要安检,在安检时俾安检员打烂一瓶,見到地上被打爛蜜糖,眼淚馬上標出黎,安檢員不斷同我道歉,去到香港,系场馆门外唔小心俾我又打烂一瓶,不过都算好彩,当时因为怕重,分两次送,如果唔系分兩次羅,分分鐘鐘全部打爛,如果全部都打爛曬,真系激爆。。。蜂蜜分幾種,系百花齊放時采蜜,叫做百花蜜,荔枝開花時嘅,叫做荔枝蜜,冬天時候,叫做冬蜜,有些人話冬蜜最靚,但其實最靚嘅應該是荔枝蜜,如果那一年,荔枝收成好嘅,咁個一年蜂蜜就最靚、最好,而我買俾你嘅蜂蜜系荔枝蜜,而上年荔枝收成都可以的,正因為唔系年年都系咁靚,所以先至話如果全部打爛嘅話,會激爆,亦都點解當時打爛兩瓶蜂蜜時會喊,亦都點解當時系佛山場時,吩咐MAY姐小心D,裏面系蜂蜜,唔好打爛,因為已經系最後,下年嘅蜂蜜靚唔靚都是未知數,唔靚我系唔想俾你,你唔好同我講你無飲到,唔好同我讲你俾左其他人,我會好嬲。。。。好啦!唔讲,差唔多开SHOW,要注意身体,饮多D温开水,OK??仲有我想同你講,我對你講嘅一切說話都是認真,請不要當做玩笑
子華,GOOD SHOW 到時見

BY 最愛

子華 happy birthday(送首歌俾你)

HAPPY
BIRTHDAY
!祝你生日快乐,快高长大,你又大一岁喔,要听话乖乖啦!祝你健健康康!肥肥白白!咁又唔可以太肥,肥翻些小就得啦!你唔好俾自己太大压力,请记住,你系我心目中永远都是最好嘅
你嘅每一年生日,相信有好多人都想同你庆祝,我就是其中一位,而今年你嘅生日我真系好想单独同你庆祝嘅,其实系好早之前我就已准备好份生日礼物,好想亲手送俾你嘅,好想亲口同你讲声生日快乐!但我亦都知呢个愿望是无法实现,礼物送唔到,我嘅靓仔,来个拥抱吧! 送上我的心意

水晶宮

子華,乾巴爹 加油

王子、子華、美男子,情人節快樂(今日系巴西情人節)!我真系好愛你,I love you for life 我會想你噶

仲有16日你就開SHOW,死啦,我好似無時無刻,系到計緊你幾時開喔,上次告訴你仲有25日,今次告訴你仲有16日,點解?好簡單,我知道你每次開SHOW,都會好有壓力,這是必然的,但我不斷提醒你幾時開SHOW,目的只得一個,嫌你壓力唔夠,想幫你添加壓力,就咁解,哎呀……我覺得自己好衰喔!不過唔使多謝我,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

壓力是有,但呢D壓力對於你黎講,系小意思,No problem!子華!加油!乾巴爹!我唔知道你舞台劇準備成點,亦唔知舞台劇一般幾時開始排演,但這段時間,一定要注意休息,保重身體,注意飲食!多食清淡食物,最緊要飲多D水,系溫水喔,唔好飲凍嘢,OK?子華,其实你肥又好瘦又好,無所謂,身体健康就得 ,不过希望你食多D野,肥翻些小,因為我中意見到你肥肥嘅樣,宜家睇你好似系肥左咁,但唔知啦,我当你肥左啦,因為你肥,我心理平衡,你瘦,我心理極度之不平衡,呵呵呵!我嘅美男子,乾巴爹!
今日頭好暈,可能想感冒,王子,幫我買盒感冒藥,HEHE

--
最愛

水晶宮

Short得交關!

水晶宮

jk923 發表於 11-7-30 21:04
Short得交關!
睇完,比啲仲short既比你睇~~~

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

laamling 發表於 11-7-30 18:51
之前同你地講果個人,唔知可唔可以叫傻婆,佢响FANS網寫左好多嘢比子華,POST心你地睇下,時間係由遠至近~~ ...
呢個人好明顯係抽離唔到,如果我係子華,睇到FANS寫埋D咁既野,我真係會驚。。。
我讀書個陣好鍾意幻想,鍾意左一個明星,可能會係日記度寫個故事,將自己同喜歡個個明星代入去做男女主角,不過好快就會抽離,而呢位小姐好明顯係活在自己既幻想世界裡面。外國有好多呢D個案,因為鍾意一個明星而寄左好多信去比佢,有D因為失去理智會出言恐嚇。試過有個女歌聲係LONDON有個簽名會,比個男FANS打左一拳落塊面度,仲要大叫I LOVE YOU,我覺得呢D FANS失控起上黎咩都會做。

水晶宮

呢啲係勸果個人既一啲留言,但有啲比刪左~~~~

怎么就有这种人呢,咬死说子华喜欢她对她有意思。30/6

总之是个病人,非说子华中意她,她感觉得到,所以她一定要去追到手。还说和子华有缘分,就看子华敢不敢了,上帝呀。30/6

我怎么说都不明白,偶像就是偶像,说我不喜欢他,好吧,全世界就她爱子华行了吧。30/6

有人要对子华发动进攻,这也就算了,可她非说子华中意她,她不会感觉错的,晕!30/6

才华的来的,其实也不能冤枉才华的,应该是广州的。30/6

我不管了,她要去就去吧,她说什么就什么吧,反正子华也不会喜欢她。她还想和子华生孩子,我想吐。30/6

我主要不理解是什么造成这样的心理问题,妄想症这么严重。28/7

我多想子华骂她一顿,吐她口水呀。28/7

总之我说什么她都反驳,还都是歪理。好像只有她了解子华,我们都是傻的。在她眼里我们只是粉丝,都是低级的,她才高人一等。28/7

她刚才和我用了各种分析,来证明子华和安妮已经分手了。我是说不过人家,我说什么人家都有理由,我只好说等我有时间我去他家蹲点看看得了,当把狗仔队。28/7

是呀,她说下个月她会去找子华问清楚,到底喜不喜欢她,她有没有机会,我为了阻止她,和她说了几个小时,结果也是白费,她说子华点头就是给她鼓励了,她一定得去问清楚。你说死不死。28/7

她说情人节时就去了子华家,可惜没等到,现在又去,总这么骚扰,天呀!28/7

绝对有病,她家里人还不带她去看医生。真是。28/7

她不会承认自己有病的……话说,她长得漂亮嘛

漂亮还倒好了,我还气小一点,长的那叫一个丑,女人和她呆两天都想吐,都想揍她,你说男人会怎样。28/7

她要再惹我,再欺负子华,小心我把她那恶心照片公诸于世。28/7

我不长眼,上次居然和她一起去看SHOW,不过也幸亏见到了才发现原来那么变态,想想那恐怖的两天。还要被她拖着去找子华,真不敢想子华站在那看着她跑过去的心情,幸好我肚子痛又生气没过去,没让子华看到我,不然以为我也疯子。可是子华的脸都让她丢尽了,成了门口保安的笑料大概。28/7

是我见识太少了,实在想象不出怎么会有人想这些不着边儿的事儿[图片]

是呀,就是因为没见过,所以就以为没有,还以为就是热情点,结果一见面才知道是个疯子。28/7

哎,真是神马人都有啊[图片] 不过笑料也是她,应该不会关子华事

子华好可怜,被她拖着走不得,最后要不是苹果过去把那疯子拖走,还不知怎么呢,苹果说子华和那疯子就站在他家门口,子华走又不好,不走也不行,就那样傻站着,你说晕不晕。28/7

小筝,那个应该不是华吧的吧!顺便问句,你是香港的?

不是吧里的,最初在才华认识她的,现在才华的人也想打死她了大概。我不是香港的,我在沈阳。有一次芒果还在微博骂她来着,只是她自己不知道。28/7

不是我们吧里的苹果了,是另一个。28/7

这是什么时候啊在他家门口?

就上次个SHOW了,本来就想去他家看看,可也不知是不是他倒霉,不是住酒店了吗,偏偏在那天回家,本来我都让那疯子赶紧走了,我肚子痛得厉害,急需厕所,可刚要走子华就回来了,你说死不。28/7

仙大,我昨天真的好生最爱的气,怎么说她都不明白,非要活在自己的世界里,所以我就去贴吧水库发泄了下,可不知道狮子却把它搞上微博,最爱在那骂我,说我把事情搞大,我真不知怎么办好了,她让我把贴吧的删掉,你帮帮我吧。29/7

水晶宮

勸人果個既微博覽會留言~~~

水晶宮

我以前同我死黨都會一齊發白日夢架!

水晶宮

stkyo 發表於 11-7-30 21:18
呢個人好明顯係抽離唔到,如果我係子華,睇到FANS寫埋D咁既野,我真係會驚。。。
我讀書個陣好鍾意幻想,鍾 ...
佢一定係,你睇埋我再post既嘢就知得多啲,其實好恐怖囉,真係好驚佢會傷害到子華介驚佢會傷害到自己,可能响現實生活中呢啲人係唔係太識同人溝通,永遠活响自己既世界~~~

水晶宮

jk923 發表於 11-7-30 21:37
我以前同我死黨都會一齊發白日夢架!
發白日夢唔係問題,我以前都一樣,依家間唔中都會,但最緊要係識得抽離,唔係既話一定會出事,我唔想子華好似劉華因為咁樣上電視~~~~

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

laamling 發表於 11-7-30 21:46
佢一定係,你睇埋我再post既嘢就知得多啲,其實好恐怖囉,真係好驚佢會傷害到子華介驚佢會傷害到自己,可能 ...
最驚係子華第時真係要結婚生仔,佢去傷害子華既屋企人咋。。。呢D人痴得好交關!

首頁
12345...13

尾頁

跳至