自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

好恐怖!

大宅

畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

畀面勳章

搞咁耐, 我懷疑大家只係俾一個妹妹仔耍緊.
睇咗頭先有人post上嚟啲相, 同埋綜合埋尋晚有人話係佢個飛卜睇到既相, 呢個史迪仔09年仲係中學生一名. 估佢而家應該係18歲.
我諗緊會唔會係有妹妹仔玩嘢.
可能佢而家匿埋笑緊!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆 bowling2004 的帖子

得果 18 歲。 好心趁後生的時候學多 d 野 (讀下書, 上下 course, 做下暑期工), 好過咁樣虛渡光陰啦!

大宅

我C6尋日嚮BK呢到見到話我知, 有個咁既人,
講講吓,發現原來我都中咗蕉......
成日BF同我HI, 我都係應過佢一次咁大把,
因為我呢個月忙其他嘢, 加上3唔識7,
你哋講完我馬上BLOCK咗佢, 我覺得好恐怖...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

其實好易回魂...用叻fit機他上網唔係固定ip, block唔到咁多!
最緊要各位保護自己免受傷害!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:撞鬼,乜幅相同我一樣嘅 +

原帖由 momoko2008 於 11-08-13 發表
撞鬼,乜幅相同我一樣嘅
風頭火勢,換過張(索柏 )上去先

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

noted, thanks

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mouth:mouth:

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

http://blogcity.me/blog/reply_bl ... 23437&id=313905

企鵝BABY  應該係佢啦!! 講D野9唔撘8  發表於 11-8-16 17:41

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

佢shxxxx0615外仲有個00615架。

la_source  唔係呀嘛!真係服左她呀!睇黎佢好愛BK  發表於 11-8-16 17:39
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

首頁

尾頁

跳至