跳至

首頁

尾頁

男爵府

cartoon name sticker

copy from others!幾得意!我有興趣訂呀!

cartoon name sticker

侯爵府

Re: cartoon name sticker

(我係炒炒)

其實早在半年前Ting Wai 已經send左一d又係整公仔布label 的資料比我
不過我見當時BB都仲好細
所以先未問大家有冇興趣

呢個係sticker,好得意喎
如果佢話到真係可以防水防刮咁犀利
我都有興趣播
謙謙在2004年10月29日出世了!

子爵府

,
點訂法?
我都有興趣。
[size=small]My little baby Vivian !

伯爵府

呢D我係屯門同葵芳都見有SHOP即時幫人整,我自己都整左幾張

大宅

好媽媽勳章

我都好有興趣, 點訂呀! 係唔係多D人會有discount?
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好有興趣
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

大宅

預埋我, 但係我唔係成日上黎, 有資料可唔可以直接call OR MAIL 我??
thanks!!

首頁

尾頁

跳至