跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 謝謝.

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

要交低鎖匙,如果係我,我一定唔會囉﹗

大宅

冇計呀~ 要返工, 小朋友返小學, 要家務助理幫下手, 其實呢個工人個鄰居介紹, 佢用過的, 佢覺得OK, 後來唔需要先冇請. 但交低匙又冇KEEP佢既野點都有D擔心.....

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

或者你KEEP佢ID COPY同住址証明

你唔太安心因為你係成間屋交左俾佢
咁KEEP番佢呢D野係咪會安心D
或者考試裝個 CAM0係屋企?!

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

回覆:朋友介紹左個鐘點, 要交低鎖匙, 要佢交D咩証明文件可安心D?

我以前請鐘點都是交低鎖匙架,用了5年都未有過不愉快事情發生!但現在再請了新的鐘點,都不敢放低匙,我諗要人夾人啦!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

咁你貴重物品鎖主人房唔好俾佢入啦﹗
其實如果可以最好就有人先黎清潔係最好架﹗

大宅

謝謝意見! 因為我兩公婆都要返工, 阿仔又升小一, 加上阿仔係港島東返學, 我放工要挨佢返將軍澳, 所以要請人幫幫手, 如果唔係做死我.......其實鐘點係鄰居介紹佢用過, 不是要交低鎖匙真係......

大宅

回覆:朋友介紹左個鐘點, 要交低鎖匙, 要佢交D咩証明文件可安心D?

不好意思,請問可否介紹你的鐘點給我,我都是住將軍澳的,如可以請pm我,thanks!

首頁

尾頁

跳至